AK Kadınlardan Kızılay’a destek

 

AK Parti Kocaeli Kadın Kolları ramazan ayında da çalışmalarına devam ediyor. Ramazan ayı boyunca çalışmalarına hız veren AK Partili kadınlar son olarak Kocaeli Kızılay Şube Başkanı Dr. Cengiz İpek ve yönetimini ziyaret etti.

 

“RAMAZAN’I BU HİLALİN ALTINDA PAYLAŞALIM”

Kızılay Kocaeli Şube Başkanı Dr. Cengiz İpek çalışmaları hakkında AK Partili kadınlara bilgi vererek “bu yıl yardım kampanyamızı ‘Ramazan’ı bu hilalin altında paylaşalım’ sloganı ile yürütüyoruz. Gıda paketi, zekat ve fitrelerinizi ihtiyacı olanlara ulaştırıyoruz” dedi.

 

MADDİ VE MANEVİ YARDIMLARI ESİRGEMEMEMİZ GEREKİYOR

AK Parti Kocaeli Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz “Kızılay’ın gönlümüzdeki yeri başka. Yaptığınız çalışmalar ile sadece Kocaeli ve Türkiye değil dünyadaki mazlumların yaralarını sarıyorsunuz. Böylesi hassas ve profesyonel çalışmalarla Kızılay her geçen gün büyüyor. Ülkemiz için çok önemli bir kuruluş olan Kızılay’a maddi ve manevi yardımları esirgemememiz gerekiyor” diyerek Kızılay’a bir miktar yardımda bulundu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817