AK Kadınlardan Yerel Yönetimlere Yeşil Işık

 

AK Parti Kocaeli kadın kolu teşkilatları, il Kadın Kolları Başkanı Oya Tunçel ve İl Teşkilat Başkanı Mehmet İpşiroğlu ile birlikte yerel seçim sürecini değerlendirdi. Toplantıdan çıkan ortak kanaat, kadınların yerel yönetimlerde daha fazla yer alması yönündeydi. AK Parti il Kadın Kolları Başkanı Oya Tunçel, geçtiğimiz hafta Ankara’da yapılan il başkanları toplantısında, 81 il kadın kolları başkanı adına yaptığı konuşmada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a kadınların istek ve sıkıntılarını iletmişti.  O görüşmenin ardından Kocaeli’deki on iki ilçe kadın kolu başkanıyla bir araya gelen İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tunçel durum değerlendirmesi yaptı. Toplantıya il Teşkilat Başkanı Mehmet İpşiroğlu da katıldı.

 

KADINLAR SİYASETTE DE SÖZ SAHİBİ OLMALI

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Oya Tunçel, Ankara’daki buluşmanın notlarını kadın kollarıyla paylaştı. Toplantının oldukça faydalı geçtiğini belirten Başkan Tunçel “Kadınlarımız siyasette daha fazla söz sahibi olmalı. Bunu Ankara’da yapılan İl Başkanları toplantısında Başbakanımıza ilettik. Aday çıkması halinde kadınlara özellikle meclis üyeliklerinde daha fazla kontenjan ayıracaklarını söylediler. Bu nedenle kadın aday adaylarıyla ilgili ciddi çalışmalar yapmamız gerekiyor. Kadınlarımızı teşvik etmeliyiz.” dedi. Seçime az bir zaman kaldığını ifade eden Oya Tunçel, kadın kollarına büyük görevler düştüğünü belirterek “Ev, ev kapı kapı gezerek,  büyük Türkiye ve büyük Kocaeli idealimizi daha fazla vatandaşa anlatmalıyız. Bu bizim boynumuzun borcudur.”dedi. Teşkilat Başkanı Mehmet İpşiroğlu’da, kadın adaylara gerekli desteği vereceklerini kaydetti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817