AK PARTİ BAŞİSKELE TEŞKİLATI 1 HAFTADA 1 TIR YARDIM TOPLADI..
 AK PARTİ BAŞİSKELE KADIN KOLLARI  YOĞUN HAZIRLIKTA

 

Ak Parti Başiskele Teşkilatının, Bayır Bucak  Türkmenleri için İlçe Binasında topladığı yardım malzemelerinin düzenleme işini üstlenen Kadın Kolları Yönetiminin gönüllü hanımları, hummalı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Giyim ve Battaniye gibi yardım malzemelerini düzenleyen hanımlar oldukça titizlik içerisinde ürünleri türüne göre ayırarak tek tek paketleme yapıyor. Önümüzdeki günlerde İlçe'den yola çıkacak olan yardım tırında kuru gıda, sağlık malzemeleri, battaniye, giyim ve bebek maması gibi hayati önem taşıyan malzemelerden oluşuyor.

 

Malzemeler İlçe Yöneticilerinin ve Gençlik Kolları Yönetiminin de büyük desteğiyle tamamlandı. Türkmen kardeşlerine insani görevini yerine getirmeye çalışan Ak Parti Başiskele Teşkilatının gönüllü teşkilatçıları ve duyarlı Başiskele halkı yardım tırına katkı sağlamak için elinden geleni yaptılar.

 

TALUS :  AZ DA OLSA YARALARA MERHEM OLMAYA ÇALIŞIYORUZ.

 

İlçe Başkanı Dr. Şahin Talus; “Suriye ordusu, Rusya'nın hava desteğiyle birlikte Bayırbucak bölgesinde askeri harekatlarını devam ettiriyor. Türkmenlerimiz orda hem yaşam mücadelesi veriyor hem de yoğun bir şekilde ateş altında olan bölgelerini korumaya çalışıyorlar. Bayırbucak’ta yaşayan Türkmenler bizim kardeşimizdir. Hadisi Şerif’te “ Komşusu açken tok yatan, bizden değildir” diyor peygamberimiz. Devletimiz onlara desteğini sonuna kadar sürdürmeye devam etse de, bizim de burada yapabileceklerimiz var. Az da olsa yaralarına merhem olmaya çalışıyoruz.

Türkmenlerimize destek olmak boynumuzun borcudur. Tüm teşkilat olarak yoğun bir şekilde çalışıyoruz. İnşallah yardım paketlerimiz yerine ulaşacaktır. Başiskele halkına verdiği destektekten ötürü çok teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817