AK Parti Gölcük’te aday adayları görücüye çıktı
 Toplantıya İl Başkanı Mahmut Civelek ile Milletvekilleri Zeki Aygün ve İlyas Şeker, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Başkanı Sedat Yücel ile 55 meclis adayı ile yaklaşık 500’e yakın partili katıldı. 2014 yerel seçimlerinin en aktif siyasi partisi olan AK Parti Gölcük İlçe teşkilatı, bir yandan seçim çalışmalarını sürdürürken, bir yanda da toplantılarını aksatmadan sürdürüyor. Bu anlamda, AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı 57. Genişletilmiş Danışma Meclisi toplantısını, geçtiğimiz hafta sonu Gölcük Belediyesi Değirmendere Kültür Merkezi’nde geniş bir katılımla gerçekleştirdi. Toplantıya  AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek ile AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Zeki Aygün ve İlyas Şeker, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Başkanı Sedat Yücel ve yönetimi, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hilmiye Gövez ve yönetimi, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ziya Yıldız ve yönetimi, İl yönetim Kurulu üyeleri Mehmet İşpirlioğlu, İdris Alp ve Orhan Barış, AK Partli İl Genel ve Belediye Meclis üyeler, Mahalle ve Köy Teşkilatı başkanları ve yönetimleri ile Belediye Başkan adayları Necati Zorlu ile Mustafa Kalabalık, 55 Gölcük Belediyesi Meclis üyesi aday adayından oluşan yaklaşık 500 kişi katıldı.

 

“HEDEFİMİZ 40 BİN OY”

AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı’nın genişletilmiş 57. Danışma Meclisi toplantısının Divan Başkanlığını Mustafa Çavdar yaparken, katipliklerini Mehmet Yorulmaz, Ramazan Demir ve Zeynep Dalman yaptı. Toplantıda söz alan ev sahibi Sedat Yücel, selamlama konuşmasında özellikle 2014 yerel seçimlerinde mahalle ve köy teşkilatlarının önemine değinerek, “2014 yerel seçimin en önemli faktörü mahalle ve köy teşkilatlarımız olacak. Bu yüzden kendilerinden beklentilerimiz çok yüksek. Şu anda AK Parti İlçe Teşkilatı olarak, 17 Bin 300 üyemiz var. Ben ilçe başkanı olarak il başkanımıza 20 bin üye sözü vermiştim. İnşallah bu rakama, 30 Mart yerel seçimlere kadar ulaşacağımızın sözünü bir kez daha veriyorum. Allah nasip ederse, 2014 yerel seçimlerinde hedefimiz 40 bin oy” dedi.

 

BAŞKAN ELLİBEŞ’TEN  COŞKULU MESAJLAR

İlçe Başkanı Yücel’den sonra söz alan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hilmiye Göve ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ziya Yıldız, yaptıkları çalışmalar hakkında partilileri bilgilendirdikten sonra, kürsüye Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş geldi. Başkan Ellibeş kürsüye, salonun “Gölcük seninle gurur duyuyor” sloganıyla çıktı. Başkan Ellibeş sözlerine, “AK Parti’nin bayrağını Gölcük’te yere indirmeye kimsenin gücü yetmez. AK Parti varolduğu sürece AK Parti’nin bayrağı her zaman en üstte yer alacaktır. Bu bayrak her zaman Gölcük’te dalgalanacak. Ama demek değildir ki, seçimin galibini bu akşam buradan ilan edeceğiz. Bu oturacağız çalışacağız anlamına gelmemeli, aksine daha çok çalışıp partimizin oylarını daha çok yükseltmeliyiz. 2014 yerel seçimlerini sadece bir yerel seçimden öte anlam ifade ediyor. Bu seçim bir genel seçim, bu seçim bir Cumhurbaşkanlığı seçimi, bu seçim Türkiye’nin geleceğidir. Bu nedenle hepinizin bunları düşünerek çalışmanızı temenni ediyorum. Allah Yar ve yardımcımız olsun” diyerek konuşmasını tamamladı.

 

CİVELEK’TEN GÖLCÜK’E ÖVGÜ

Başkan Ellibeş’ten sonra söz alan AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı’na övgüler yağdırarak, “Samimi olarak söylüyorum, böyle bir katılımla böyle bir kalabalık şekilde yapılan İlçe Danışma Meclisi her ilçeye nasip olmaz. Bu yüzden toplantımıza katılan tüm partililere teşekkür ediyorum. Allah emeklerinizi zayi etmesin. Başkanımı Mehmet Ellibeş, Gölcük’te sosyal belediyecilik anlamında çok güzel işler yaptı. Belediyenin tek işi yol yapmak, park yapmak, çöpleri toplamak değildir. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde engelli vatandaşlarımız için açılan, Gölcük Belediyesi Engelsiz Yaşam merkezi, sosyal belediyeciliğin en güzel örneği. Bizde çok engellerle karşılaştık. Bizimde kafamız defalarca giyotinin altına girdi çıktı ama kimse AK Parti’nin bu memlekete hizmet etmesini engelleyemedi. Bu nedenle bizi köklerimizden kimse ayıramaz, ayıramayacak da. Çünkü bizim her mazlumun sesini duyacak Dünya Lideri bir Başbakanımız var. 2014 yerel seçimlerinde Allah şükür 13-0 yapacak durumumuz var. Bundan en ufak bir kuşkumuz yok. 13-0’nın Mimarı Zeki Aygün’ün yüzünü kara çıkarmayacağız. İşte bu nedenle sizlerle birlikte Gölcük’teki oylarımızı arttıracağımıza inanıyorum.

 

MİLLETVEKİLLERİ DURUM DEĞERLENDİRMESİ YAPTI

İl Başkanı Civelekten sonra kürsüye davet edilen, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri İlyas şeker ve Zeki Aygün, genel bir durum değerlendirmesi yaparak, başkent Ankara’da AK Parti’nin yaptığı icraatları Gölcüklü partililer ile paylaştılar. Vekil şeker, 2014 yerel seçimlerinin, 2014 yılının Ağustos ayında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminin altyapısını oluşturacağını belirtirken, Vekil Aygün de, siyasetin akılla yapıldığının altını çizerek, “Bizde aklımızı kullanarak seçim yapıyoruz. Biz Necip Türk Halkının hizmetkarı olmuş bir partisiyiz” dedi.  Milletvekillerinin konuşmasının ardından, 2014 yerel seçimlerinde Gölcük Belediyesi Meclis üyeliği aday adaylığı başvurusu yapan 55 kişi tek tek partililere tanıtıldı. Toplantı, gecenin ansına hep birlikte çekilen toplu fotoğraf çekimleriyle son buldu.

 

55 KİŞİLİK ADAY ADAYI LİSTESİ

İbrahim  Altuntaş, Hasan Zeki Sarı, İrfan Şener, Yasin Özmen, İbrahim Ethem Karaoğlu, Halil İbrahim Şişman, Mehmet Olhan, Şükrü Barış, Nail Karakoyun, Kadir Özdemir, Nurdoğan İnci, Harun Gencer, Hasan İstif, Emine Çakmak Kalabalık, Mustafa Taşkan, Hüseyin Meme, İlyas Yazıcı, Metin Uzuner, Murat Köse, Levent Değirmenci, Bayram Girgin, Talip Tekin, Hasan Yaman, Nazım Usta, Mevlüt Demir, Hülya Atak, Musa Şenol, Melek Sivaslıoğlu, Hüseyin Çardak, Sedat Kul, Serap Bıçak, Fikret Ormancıoğlu, Ali İhsan Uzuner, Selahattin Ersoy, Ahmet Seslikaya, Murat Zorlu, Arif Dandan, Adem Ertunç, Mustafa Sandıkçı, Vural Kesgin, Mustafa Altan, İbrahim Yıldız, Şengül Yoldaş, Hilmiye Gövez, Murat Türengül, Davut Uzun, Selahattin Ersoy, Mehmet Malçok, Yıldıray Çelik, Derya Zafer Özkan, Berna Abiş, Hasan Üstüner, Muhammet Turan, Selahattin Yılmaz, İsmail Gençdemir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817