AK Parti İzmit İlçe'de veda, atama ve görev değişikliği
 AK Parti İzmit İlçe'nin salı günü gerçekleşen haftalık yönetim kurulu toplantısında veda, atama ve görev değişikliği birlikte yaşandı. Başbakanlık Müşavirliği'ne atanan Özcan Aygün, yönetim kuruluna veda ederken, icra kurulu yeniden düzenlendi. Siyasi ve Hukuk İşler Başkanı Erdoğan Şentürk, Halkla İlişkiler Başkanı Av.Alper Doğan, Yerel Yönetimler Başkanı Nurullah Yılmaz ve Sosyal İşler Başkanı Hayrettin Arıcan oldu.

AK Parti İzmit İlçe haftalık yönetim kurulu toplantısı salı akşamı parti binasında yapıldı. İlçe Başkanı Ali Korkmaz yönetiminde yapılan toplantıya yönetim kurulu üyelerinin katılımı tam oldu. Aynı zamanda geçtiğimiz hafta Resmi Gazete'de yayımlanan kararla Başbakanlık Müşaviri olarak atanan Özcan Aygün de son kez toplantıya katılarak yönetim kurulu üyeleriyle vedalaştı. Başkan Ali Korkmaz, Özcan Aygün ile birlikte bu zamana kadar bir çok çalışma yaptıklarını ve çok önemli başarılara imza attıklarını belirterek, “AK Parti bir dava partisidir. Burada hizmet vardır. İçimizden bir arkadaşımızın Başbakanlık Müşavirliği'ne atanması bize gurur vermektedir. Kendisine bundan sonraki görevinde başarılar diliyoruz” dedi. Özcan Aygün de, “Buradan ayrılmak inanın çok zor. Burada çok güzel günlerim oldu. Hepiniz hakkınızı helal edin” şeklinde konuştu.

İCRADA DEĞİŞİKLİK

Öte yandan Özcan Aygün’ün yönetimden ayrılmasıyla birlikte icra kurulunda değişiklikler oldu. Av.Alper Doğan, İcra Kurulu'na alındı. Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Erdoğan Şentürk, Sosyal İşler Başkanı Hayrettin Arıcan, Yerel Yönetimler Başkanı Nurullah Yılmaz, Halkla İlişkiler Başkanı Alper Doğan oldu. Toplantıya yeni il yöneticileri Emel Ceylan Balcıoğlu ile Gülcan Kocabıyık da katıldı.

AK Parti İzmit İlçe Yeni İcra Kurulu:

ALİ KORKMAZ

İZMİT İLÇE BAŞKANI

ERDOĞAN ŞENTÜRK

SİYASİ VE HUKUKİ İŞLER BAŞKANI

YUSUF YILDIZ

TEŞKİLAT BAŞKANI

MUHARREM TUTUŞ

SEÇİM İŞLERİ BAŞKANI

İBRAHİM GÜRSEL

TANITIM VE MEDYA BAŞKANI

ERGÜN KARAGÖZ

DIŞ İLİŞKİLER BAŞKANI

HAYRETTİN ARICAN

SOSYAL İŞLER BAŞKANI

NURULLAH YILMAZ

YEREL YÖNETİMLER BAŞKANI

ALİ GALİP GÖKTÜRK

EKONOMİK İŞLER BAŞKANI

ALPER DOĞAN

HALKLA İLİŞKİLER BAŞKANI

ÇAĞLAYAN DUMAN

MALİ VE İDARİ İŞLER BAŞKANI

ALİ GÜNEY

AR-GE BAŞKANI

SEVDA UZUN

İLÇE SEKRETERİ

ENGİN TÜMER

İLÇE MUHASİBİ

AYSEL DEMİRTAŞ

KADIN KOLLARI BAŞKANI

ENES AKBAL

GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817