AK PARTİ İZMİT’E TAZE KAN
 AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları tempoyu düşürmüyor. 1 Kasım seçimlerine sayılı günler kala adeta gece gündüz demeden çalışmalarına devam eden Gençlik Kolları Başkanı Hasan Tandoğan ve ekibinin son durağı Çubuklu Osmaniye Köyü oldu. Milletvekili Adayı Halit Çokan’ın da katılım sağladığı programa köy sakinlerinin katılımı yoğun oldu. düzenlenen programda AK Parti’ye geçen 11 kişiye de rozetleri takıldı.

‘YUVANIZA HOŞ GELDİNİZ’

Programın açılışında konuşan Gençlik Kolları Başkanı Hasan Tandoğan, “Hizmetin öncüsü olan her zaman değer görür. Hepimizin mücadelesi ortak. Amacımız ülkemizde istikrarın sürmesini sağlamak ve bu yönde gerekirse hiç uyumadan durmadan çalışırız” dedi. partiye yeni üye olan isimleri de tebrik eden Tandoğan, “Yuvanıza hoş geldiniz. En doğru kararı verdiniz. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

‘SÜLEYMAN SİZSİNİZ’

1 Kasım’da ülke için hayırlı sonucun çıkması temennisinde bulunan AK Parti Kocaeli Miletvekili Adayı Halit Çokan, “Memleketimiz için müjdeli bir karar bekliyoruz. Ülkemizi eski karanlık günlerine geri döndürmeye çalışanlara müsaade etmeyelim. CHP eski Türkiye’yi geri getirmeye çalışıyor. Süleyman sizsiniz, mühür sizin elinizde. Ülkemiz için en doğru kararı vereceğinizden eminim” ifadelerini kullanarak partiye yeni üye olan isimleri tebrik etti.

AK PARTİ’YE YENİ ÜYELER

Zekeriya Uzun, Rıfat Uzun, Enes Zeybek, İsmail Keskin, Hüseyin Bayrak, Faruk Keskin, Mehmet Keskin, Turgut Uzun, Ufuk Gürkan, Mehmet Turan, Furkan Bulut. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817