Ak Parti Körfez Genişletilmiş Divan Toplantısını yaptı
 Ak Parti Körfez 63. Genişletilmiş İlçe Divan Toplantısı geniş bir katılımla yapıldı.

Genişletilmiş İlçe Divanı olmasına rağmen, Milletvekilleri ve İl Başkanı’nın mazeret belirterek katılmadığı toplantıda, İlçe Başkanı hedefini, Belediye Başkanı 1 yılda yaptıklarını ve yapacaklarını, İl Başkan Vekili ise tartışmalı hükümet gündemini anlatıp, CHP’ye yüklendi. Toplantının ilerleyen bölümleri ise basına kapalı olarak yapıldı.

 

Toplantıya, İl Başkan Vekili Mehmet Uzunoğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Emine Zeybek, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Karahancı, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, İlçe Başkanı Osman Badem, İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevil Özbek, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kadir Alçık, milletvekili aday adayları ve ilçe yönetimi ile partililer katıldılar.

Osman Badem Hedef yüzde 65

Kürsüye ilk olarak İlçe Başkanı Osman Badem geldi. Osman Badem yaptığı konuşmada, başarılı olan Kocaeli’nin hedefinin yüzde 65 olarak belirlendiğini söyleyerek, ‘’Yenilenen teşkilatlar olarak görevimizin başındayız. Dolaşmadık ev, göz göze gelmedik vatandaş kalmayacak şekilde çalışacağız. 7 Haziran’da bu güne kadar hiçbir iktidara nasip olmamış şekilde, uzun adam Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığında iktidara devam edeceğiz. Halkın bize güveni tam, verdiğimiz sözlerden yalnızca Anayasa değişikliğini yerine getiremedik. Onu da 8 Haziran’dan sonra yerine getireceğiz. Çıtamız yüksek, en az yüzde 65 oyla, 8 milletvekili çıkartmalıyız’’ dedi.

Baran 1 yıllık hizmetlerini anlattı

Daha sonra kürsüye çıkan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 1 yılda yaptıklarını slayt eşliğinde anlattı. Baran, projelerine kuş yuvaları ile başladı ve yapılan düzenleme, geri dönüşüm, parkların onarımı, çevre peyzajı, spor okulu, burslar, okullara desteklerle devam etti. İsmail Baran, İlimtepe’de 2 ayrı Üniversite ile görüşme halinde olduklarını da belirterek, ‘’Yarımca’da bir üniversite yapıyoruz. Eski Belediye binasını yıktık, yenisini yapıyoruz. 4 yıl sonra burada 3 bin öğrenci okuyacak, üniversite önümüzdeki dönem eğitime başlayacak. İlimtepe’de de 2 üniversite ile görüşüyoruz, burada bir de İlimtepe Park projesi hazırladık, 5 yıl içinde bitireceğiz’’ dedi.

Uzunoğlu;CHP’nin zararını 75 yılda

Toplantının basına açık son konuşmasını İl Başkan Vekili, Mehmet Uzunoğlu yaptı. Uzunoğlu, partinin dün olduğu gibi bu günde zorluklarla başa çıkacağını belirterek, ‘’Bizi üzen, kardeş dediğimiz kişilerin verdiği zarardır. Daha dün bunların nasıl usulsüzlüklere karıştıklarını gördük. Biz burada yanıldık, ama yeni Türkiye’yi hazırlarken bu yanılgılara düşmeyeceğiz. Kimsenin partimizi ve sevenlerini üzmeye hakkı yok, bu partiyi yolda bulmadık, tırnaklarımızla kazarak bu günlere geldik. CHP İl Başkanı son günlerde sürekli birilerini hedef alarak açıklamalar yapıyor. CHP’nin bu ülkeye verdiği zararı 50 yıldır temizlemeye uğraşıyoruz, Kocaeli’ne verilen zararı ise 75 yılda temizleyemeyeceğiz’’ dedi.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran bir yıllık sürede yapılan hizmetleri Slayt eşliğinde anlattı.



Körfez İlçe Başkanı Avukat Osman Badem hedefimiz yüzde 65 oy dedi






Genişletilmiş ilçe divan toplantısına Ak Partili gençlerin katılımı çok yoğun oldu




Ak Partili bayanlar toplantıya büyük katılım sağladı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817