Ak Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Helva Dağıttı
 Ak Parti Körfez İlçe Kadın Kolları,Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında vatandaşlara helva dağıttı.

Çamlıtepe Kapalı Pazarında yapılan helva dağıtımına Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve eşi Bilge Hanım,Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem ile ilçe yöneticileri,Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Denli, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Programa ev sahipliği yapan Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Nesrin Duran tüm İslam aleminin Kutlu Doğum Haftası’nı kutladığını belirterek, “Bizlere rahmet ve elçi olarak gönderilen,Peygamberimize layık bir ümmet olabilmek için,daima iyilik ve güzellik adına çalışmalıyız ve onun güzel ahlakından faydalanmalıyız”. şeklinde konuştu.

Programda vatandaşlarla uzun süre sohbet eden Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran “Başta kadın kollarımız olmak üzere bu programda emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Kutlu Doğum Haftası'nın hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817