AK PARTİ KÖRFEZ KATIRCIOĞLU İLE SAHADA

Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, saha çalışmaları için Körfez İlçe teşkilatı ile SKM tarafından yapılan program dahilinde, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın eşi Bilge Baran, Kadın Kolları Başkanı Canan Mollaoğlu ve yönetimi ile ilçe yönetiminde ki bayanlarla, hasta ve yaşlı bayanları ziyaret ettiler. Yapılan ev ziyaretleri sırasında da 24 Haziran seçimlerinde destek istendi.

Körfez İlçe saha çalışmaları daha sonra akşam bölümünde Belediye Başkanı İsmail Baran ve İlçe Başkanı Şener Söğüt’ün de katılımı ile devam etti. Bu bölümde de Ağadere Caddesi esnafı ziyaret edildi ve Körfezkent 1. Etap Site sakinleri ile buluşma gerçekleşti. Bu buluşmada da site sakinlerinin sorunları dinlendi, yaklaşan seçimin önemi anlatıldı ve destek istendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817