AK Parti Milletvekili Adayı  Zeybek; "Vakit, Geleceğe El Ele Yürüme Vakti"

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Emine Zeybek, AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı ile birlikte ÖNDER Gençlik ve Eğitim Merkezi’nde Kocaeli İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği üyesi kadınlarla bir araya geldi. Sekapark’taki dernek binasında gerçekleştirilen ziyarette; KİHMED Hanım Komisyonu Başkanı Müzeyyen Ocaklı ve yönetim kurulu üyeleri yer aldı.

EN GÜÇLÜ DESTEK KADINLARDAN

Kadının öneminin konuşulduğu ziyarette, AK Parti hükümeti ile kadınlara tanınan önceliklerden bahsedildi. Güçlenen Türkiye için 24 Haziran seçimlerinin önemine işaret eden Milletvekili Emine Zeybek, 24 Haziran seçimlerinde en güçlü desteğin kadınlardan geldiğini ifade etti. Müzeyyen Ocaklı da ziyaret için teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817