AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ŞEKER, SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINI ZİYARET ETTİ

GENÇ KOCAELİLER DERNEĞİNE (GKD) ZİYARET

   AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, TBMM’nin haftalık yasama tatiline girmesi ile birlikte ilimize gelerek geçtiğimiz haftalarda kongresi gerçekleştirilmiş olan sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti ve göreve başlamış olan yönetim kurulu üyelerini tebrik etti.

    Şeker’in sivil toplum kuruluşlarına gerçekleştirmiş olduğu ziyaretlerinin ilk durağı Genç Kocaeliler Derneği olurken burada Başkan Umut Ongül ve yönetimi ile bir araya geldi. Kocaeli milletvekili İlyas Şeker’e yapmış olduğu ziyaretinde AK Parti İzmit İlçe yöneticileri eşlik etti. Samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette dernek üyeleri ile istişare etmeyi de ihmal etmeyen Şeker, dernekten ayrılırken ;

“Genç Kocaeliler Derneği’ne yapmış olduğumuz ziyarette bizlere bu sıcak ortamı hazırlayan Başkan Umut Ongül ve yönetimine çok teşekkür ediyor ve bundan sonra yapacakları faaliyetlerde her zaman hayırlı işlere imza atmalarını temenni ediyorum. Derneğimize sadece Kocaeli’nde doğan vatandaşlarımız değil, buranın ekmeğini yiyen ve burada hayatlarını idame ettiren herkesin değer katması gerektiğini düşünüyorum. Bu bağlamda Genç Kocaeliler Derneği’nde görev alan herkese büyük görevler düşmekte. Kentimizde hayatlarını sürdüren vatandaşlarımızın ve günü birlik kentimiz ile bir şekilde irtibatı olan herkesin Kocaeli’yi gerçek anlamda yaşaması için Allah’ın izni ile elimizden gelen gayreti göstereceğiz ve derneğimize de bu noktada her türlü desteği sağlayacağız.” dedi.

KOCAELİ İMAM HATİP LİSELERİ MEZUNLARI DERNEĞİNE (KİHMED) ZİYARET

AK Parti Kocaeli Milletvekili, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı İlyas Şeker, Genç Kocaeliler Derneği’ne yapmış olduğu ziyaret sonrası AK Parti İzmit ilçe yöneticileri ile birlikte Kocaeli İmam Hatip Liseleri Mezunları Derneği’ni ziyaret etti.

   Yoğun katılım ile gerçekleştirilen sohbette gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Şeker,            “ Öncelikle Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığı görevim sebebi ile 22 Ekim’de gerçekleştirmiş olduğunuz 14.Genel Kurul’unuza katılamadım. TBMM’nin haftalık yasama tatiline girmesiyle birlikte başkanımız Sabahattin Yamak ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak istedik. Her ne kadar imam hatip mezunu olmasam da sizlerin, zamanında yaşamış olduğunuz tüm sıkıntıları biliyor ve şu an yapmış olduğunuz faaliyetleri yakından takip ediyorum. Başta ülkemize olmak üzere tüm insanlığa faydalı olacak gençleri yetiştirmek hepimizin görevi. Bu noktada herkesin üstünde bir vebal var ve bizler de sorumluluklarımızın farkındayız. AK Parti olarak kurulduğumuz günden bu yana ‘İnsanı yaşat ki; devlet yaşasın.’ şiarıyla vatandaşlarımızın hizmetkârı olduk ve bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Bu sebep ile ihtiyaç duyduğunuz her an bizler yardıma hazır durumda bekliyor olacağız.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817