AK Parti’de seçim tarihleri değişti

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mehmet İpşiroğlu, 1 Kasım’da yapılması planlanan Karamürsel ilçe kongresinin  7 Kasım, 2 Kasım’da yapılması gereken Gölcük ilçe kongresinin de 6 Kasım tarihine ertelendiğini açıkladı.

Daha önce üç hafta sonunda yapılacağı açıklanan delege seçimleri de 18-19 Ekim tarihlerinde yapılacak. İzmit, Gölcük, Karamürsel, Çayırova, Kartepe, Başiskele ve Kandıra(1)’da 18 Ekim Cumartesi, Derince, Darıca, Gebze, Körfez, Dilovası ve Kandıra(2)’da belirlenen yerlerde delege seçimleri gerçekleştirilecek.

431 DELEGE SEÇİLECEK

Delege seçimleri için kurulan 3 kişilik komisyonda yer alan İl Başkan Yardımcıları Mehmet Uzunoğlu, Mehmet İpşiroğlu ve Halit Çokan bütün ilçelerde belirlenen kriterler çerçevesinde inceleme yapıyor. İlçelerde komisyonun dışında ilçelerde oturan il yöneticileri, İlçe başkanları, kadın ve gençlik kolları ile mahalle başkanları ve belediye meclis üyeleri de delege seçecek. Atanan ilçeler Karamürsel, Derince, Dilovası ve Körfez’de 400 delege seçilecek; İlçe yöneticileri bu sayı içinde olacak. Diğer 8 ilçede 31’i doğal olmak üzere 431 delege seçilecek. AK Parti’nin 72’nci İl Danışma Meclisi toplantısı 26 Ekim Pazar günü yapılacak. 10.00’da Antikkapı’da yapılacak toplantıya Genel Merkez’den bir konuşmacının gelmesi bekleniyor.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817