Ak Partiden Yavuz Sultan Show
 Ak Parti Körfez Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Bilal Bozkurt  Yavuz Sultan Selim mahallesinde Çiğ Köfte partisi verdi.

AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı  seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İsmail Baran 30 Mart Yerel  seçimlerine mahalle toplantıları ile devam ediyor.

Önceki akşam Yavuz Sultan Selim Mahallesinde coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Baran, gösterilen ilgiden oldukça memnun oldu.

FARUK DENLİ'DE KATILDI

Aday Adayı Faruk Denli'ninde destek için katıldığı programda bir konuşma yapan İsmail Baran konuşmasına teşekkür ederek başladı. '' Baran, Çiğ Köfte Partisini veren Belediye Meclis Üyesi Aday adayı Bilal Bozkurt'a teşekkür ederek başladığı konuşmasında yerel seçimlerde yüzde altmış oy alacaklarını söyledi.

Yerel seçimlerde 30 Mart’a kadar omuz omuza vererek hedeflerine ulaşacaklarını belirten İsmail Baran,  Hemşehrilerimize modern bir yaşam sürdürmeleri için ilçe yöneticilerimiz ile gerekli olanakları sağlayıp güzel hizmetler sunacağız.

Körfez'imizi en iyi şekilde, Sivil toplum kuruluşları,Meslek Odalarımız ve Halkımız ile birlikte  yöneteceğiz dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817