AK Partili Gençlerden Türk Bayraklı Ziyaret

AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları 31 Mart Yerel seçimleri öncesinde sahada ulaşmadık genç bırakmıyor. İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman’ın katılımıyla, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aykut Çağlayan ve yönetimi SKM programları kapsamında 6 köy ziyareti gerçekleştirildi. Düzenlenen programlarda, köy kahvelerinde bölge sakini vatandaşlarla bir araya gelen AK Partili gençler, vatandaşlar tarafından büyük bir samimiyetle karşılandı. Kapı kapı dolaşan gençler, köy sakinlerine Türk Bayrağı armağan etti. AK Gençler ziyaretlerde hasta, yaşlı ve engellileri de unutmadı.

AYAK BASMADIK YER BIRAKMAYACAĞIZ
Ziyaretleriyle ilgili açıklamalarda bulunan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aykut Çağlayan, “Gençlik kolları olarak, il gençlik kolları başkanlığımızla koordineli bir şekilde İzmit’te ayak basmadık yer bırakmamak için her gün sahalardayız” dedi. İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman da “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde tüm genç kardeşlerimize ulaşıp, AK Parti’nin gönül belediyeciliği yaptığını ve bunu hizmetleriyle de gösterdiğini anlatıyoruz. Genç kardeşlerimizin taleplerini de dinlediğimiz bu ziyaretlerimizde Türk Bayrağı hediye ediyoruz” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817