Ak Partili Kadınlardan Aşure ikramı
AK Parti İl yönetim kurulu üyeleri, İl Kadın Kolları yönetim kurulu üyeleri, İl Gençlik Kolları yönetim kurulu üyeleri ve İlçe teşkilatlarının katılımıyla vatandaşa binlerce aşure dağıtarak etkinliğe iştirak ettiler.

Düzenlenen proğramda kısa bir konuşma yapan Ak Parti İlçe Başkanı Engin Koyun '' Kadın Kollarımız Muharrem ayı dolayısıyle böyle bir faaliyet yapmak istediklerini söylediler. Biz de sevinerek çok güzel olur dedik. Bu mübarek ay dinimizde mühim yeri olan bir aydır. Bu ayda çok önemli hadiseler gerçekleştiği için bu ayın önemi ve değeri de artmıştır. Temeli barış, sevgi ve hoşgörü olan dinimiz her şeye rağmen birliği, sevgiyi, kaynaşmayı ve kardeşliği emreder. Bizlerde böylesine önemli bir ayda halkımıza aşure dağıtıyoruz. Allah kabul etsin. Hepimize afiyet olsun dedi.







Ak Parti Milletvekili Sibel Gönül kendi elleriye vatandaşlara Aşure ikram etti.



Kadın Kolları Başkanı Nesrin Duran Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan'a Aşure ikram etti. Pehlivan yapılan ikrama teşekkür ederek, Kadınlarımız başımızın taçıdır. dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817