AK Parti’li Necmettin Öksüz  Meclis Üyesi Aday Adayı


Belediye başkan aday adaylarının yanı sıra meclis üyeliği için de bugüne kadar çok sayıda isim resmi aday adaylığı başvuru dosyasını parti yetkililerine iletti. Bölgenin tanınmış ve sevilen simalarından olan, ilçede emlak sektöründe yer alan Aston Gayrimenkul firmasının sahibi Necmettin Öksüz de meclis üyeliği için resmen aday adayı oldu.

“İLÇEME VEFA BORCUM VAR”

Dün parti binasına giderek meclis üyeliği için aday adaylığını resmileştiren Öksüz, dosyasını AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral’a teslim etti. Törende konuşan Öksüz, “Başiskele’de doğup büyüdük. Hayatımızı da yine burada kazanıyoruz. Yaptığımız istişarelerin ardından, ilçemize hizmet ederek vefamızı göstermek adına bir yola çıktık ve Başiskele Belediyesi meclis üyeliğine aday adayı oldum. Hayırlı olsun” dedi.

İLÇE BAŞKANI KORAL KUTLADI

“Bizler makam değil, vatan sevdalısıyız” sloganı ile meclis üyesi aday adayı olan Necmettin Öksüz’ün başvurusunu kabul eden ilçe başkanı Mustafa Koral da, kendisine başarılar diledi ve tüm aday adaylarının hizmet yarışı düşüncesi ile yola çıktığını ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817