Akın İlçe Gençlik Kollarına Teşekkür Etti
 AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akın ve yönetim kuruları üyeleri önceki akşam Başiskele, İzmit ve Derince gençlik kollarının yönetim kurulu toplantılarına katıldı. Başiskele gençlik kolları başkanı Melih Özkaraaslan, İzmit gençlik kolları başkanı Muharrem Tutuş ve Derince Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Eren’e teşekkür plaketlerini taktim eden Yusuf Akın ilçe gençlik kolları yöneticilerine de emeklerinden dolayı teşekkür etti.

“AK Parti değil, millet kazandı”

Yerel seçimlerin bekledikleri başarı ile sonuçlandığını belirten Yusuf Akın “Yerel seçim öncesi kime sorarsanız sorun size 13-0 cevabını veriyordu. Hiçbir ilçemizden tereddüt etmedik, bu zafere hazırlıklıydık. Bütün teşkilatlarımızla inanarak çalıştık emeklerimiz zaferle taçlandı. Derdimiz millete hizmet. Yerel seçimlerin kazananı sadece AK Parti değil millet oldu” dedi.

“Yorulmamamızın tek açıklaması hizmet sevdası”

Gençlik Kollarının yerel seçim sonuçlarında büyük payı olduğunu dile getiren Yusuf Akın “Seçim öncesi yorulmadan çalışacağımıza dair söz verdik. Seçim sürecinde de gördük ki saatler süren toplantılar, sabahlara kadar yapılan çalışmalar AK Gençleri yormadı. Bunun tek bir açıklaması var, hizmet sevdası” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817