AKKADIN KÖRFEZ YİNE ZİRVEDE
 Akparti Körfez İlçe Kadın Kolları, İl Kadın Kollarının mayıs ayı ilk yarı performans  değerlendirmesinde birinciliği yine kimseye bırakmadı. Körfez ilçe kadın kolları Kocaeli 1.liğini alırken,Kartepe ilçe kadın kolları 2.liği, Karamürsel ilçe kadın kolları ise 3. lüğü elde etti. Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevil ÖZBEK ve ekibinin saha çalışması, katılım sağlanan etkinlik ve ulaşılan kişi sayısı üzerinden yapılan değerlendirme körfez ilçe kadın kollarını bir adım öne çıkardı.

Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevil ÖZBEK ‘Başarı Ekibimin’

Kocaeli birinciliğine ambargo koyan Körfez İlçe Kadın Kollarının başarılı Başkanı Sevil ÖZBEK başarının kesinlikle tesadüf olmadığını mahalle teşkilatlarımız mahalle başkanlarımız ilçe yönetimi ve bu davaya gönül veren Akyürekli körfezin kadınlarının başarısı olduğunu bu başarı ALLAH ın izniyle 7 haziran genel seçimlerinde taçlanacağına olan inancını belirtti. Körfez ilçe kadın kollarının hergün üç koldan farklı mahallelerde sahada olduğunu miting davetiyesi, SKM programları ve içinde parti argümanlarının bulunduğu çantalarla çatkapı ziyaretleri gerçekleştirdiklerini bu vesileyle çalınmadık kapı bırakmadıklarının bu çabalarınında körfezli hemşehrilerimizden büyük destek gördüğünü söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817