AKMEŞE’DE HUKUKSUZLUĞA GEÇİT YOK
BAŞKANDAN DESTEK İSTEDİLER

 

Başkan Doğan’dan yapılması planlanan bu ocağın kurulmaması için destek isteyen mahalle sakinleri böylesi bir durumun mahallelerinde sorun yaratacağı söylediler. Konuyla ilgili fikirlerini Başkan Doğan’a ileten mahalle sakinleri belediyenin kendilerine destek olmasını istediler.

 

DOĞAN: İZİN VERMEM

 

Bölgede yapılması planlanan böylesi uygunsuz bir projeye asla göz yummayacaklarını ve izin vermeyeceklerini belirten Başkan Doğan “ Akmeşe Mahallesi hassasiyetlerine önem verdiğimiz, üzerine titrediğimiz bir bölge. Tarihi değerlerini gün yüzüne çıkarmak, bölgenin dokusunu gün yüzüne çıkarmak için çalışıyoruz. Bunun yanısıra mahalle meydanı, mahalle konağı gibi pek çok proje yürütüyor, mahallemize değer katmaya çabalıyoruz. Buna engel olacak bir çalışmaya asla izin vermem” dedi.

 

LİMAN OLMADI, OCAKTA OLMAYACAK

 

Konuyu yakından takip ettiğini ve uzmanların görüşlerini aldığını vurgulayan Doğan, Akmeşe Bölgesi’nde orman alanında bulunan ve çevre dokusuna uyumsuz olan bu alanda böylesi bir çalışmaya göz yummanın bölgeye yapılacak en büyük hainlik olduğunu söyledi. Yer altındaki değerlerin ortaya çıkarılmasından yana olduğunu belirten Doğan, “bu tür işler kişisel menfaatler düşünülerek değil, bölge ve ülke menfaatleri düşünülerek yapılmalı. Burada bu samimiyeti görmüyor ve uygunsuzluğuna inanıyorum” dedi. Doğan, bölge halkının da istemediği bu ocağa tıpkı limana izin vermeyeceğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817