AKP Körfez’de genel kurul Değerlendirmesi
 AKP Körfez İlçe Başkanı Osman Badem, düzenlediği basın bilgilendirme toplantısında, yaşanan son olayları ve yaklaşan genel kurul çalışmalarını anlattı. Badem, tek adayla seçime gidileceğini tekrarlayarak, genel merkezin istişareler sonrasında karar vereceğini söyledi.

Yapılan değerlendirme toplantısına, İlçe Başkanı Osman Badem’in yanı sıra, ilçe yönetimi, kadın ve gençlik kolları yönetimi, adaylık için ismi geçen Şener Söğüt ve Mehmet Irak katıldılar. İlçe Başkanı Osman Badem,  12 yıllık süre sonrasında vaat edilen yeni Türkiye’nin gerçekleştiğini, darbe, vesayet ve gerileme dönemlerinin sona erdiğini belirttiği açıklamasında, ‘’AKP’nin 13. Yılında kimsenin hayal edemediği 1. Atılım gerçekleşmiştir. Şimdi hedef Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılı olan 2023’te ikinci atılımı yapmaktır. AKP, ülkemizin siyasi tarihine Yükseliş Dönemi olarak kaydedilecek bu süreçte bir çok yapılamaz denilen olayı gerçekleştirmiştir. Ekonomimiz büyüdü, Türkiye bölgemizde ve dünyada itibarlı, güvenli bir ülke haline geldi. Önümüzdeki hedefimiz 2015 seçimlerinden başarıyla çıkmak, milletimize söz verdiğimiz gibi 2023, 2053, 2071 Türkiye’sine istikrarla, huzurla, gelişmeyle ve selametle ulaşmaktır’’ dedi.

Delege seçimleri 19 Ekim’de

İlçe Başkanı Osman Badem, Genel Merkez’den gelen talimatla delege seçimlerinin iki gün içinde yapılacağını belirterek, ‘’19 Ekim Pazar günü delege seçimleri yapılacaktır. 400 delege, mahallelerde konulacak sandıklarla mahallinde, ilçe başkanlığında gerçekleştirilecektir. Sandıklarda, mahalle ve beldelerimizde kayıtlı olan üyelerimiz oy kullanacaktır. Daha sonra kongre takvimine uygun olarak 1 Kasım- 31 Aralık tarihleri arasında ilçe kongreleri, 22 Kasım 2014- 22 Şubat 2015 tarihleri arasında da il kongreleri yapılacaktır’’ dedi.

Tek liste

Osman Badem, daha önceden de açıklandığı gibi il ve ilçe kongrelerinde tek listenin delegelerin oylarına sunulacağını ifade ederek, ‘’Genel Merkezimiz il ve ilçelerde yapılan temayül yoklamaları ve benzeri değerlendirmeler ışığında, aday olduğunu açıklayan arkadaşları çağırıp görüşecektir. Daha sonra bu değerlendirmeler sonrasında bir kişinin başkanlığında tek liste hazırlanıp oylanacaktır. Her arkadaşımız adaylığını ortaya koyabilir, ancak değerlendirme genel merkez tarafından yapılacaktır’’ dedi.

Badem, ülke genelimde yaşanan olayları da değerlendirerek, Türkiye’nin eski vesayet dönemindeki günlere çekilmek istendiğini, fakat bunda başarılı olunamayacağını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817