ALİ ÇAKIR DESTEK İSTEDİ
 ALİ ÇAKIR’A  DESTEK

AK Parti’den Körfez Belediye Başkan Aday Adayı olan ve gösterişili bir şekilde dosyasını teslim eden işadamı Ali Çakır, seçim çalışmalarını dernek ve vakıflardan destek alarak sürdürüyor.

Ali Çakır, bayramlaşma töreninde karşolaştığı Kars Ardahan Iğdır Vakfı Körfez Şubesi yöneticileri ile konuşarak kendisine destek istedi. Vakıf yöneticileri ve üyeleriyle zaten sıkı dostluk ilişkisi içinde olduğunu belirten Ali Çakır, aday olması halinde kendisi, aksi halde partisi için destek vermelerini istedi.

Vakıf Başkanı Erdoğan Bozkurt, tüm siyasi adaylara eşit olmaya çalıştıklarını ve Ali Çakır’ı sevdiklerini söyledi. Yeni yönetim oluşumunu yapan ve kendilerine vakıf merkezi olarak daire satın alan Kars Ardahan Iğdır Vakfı geniş bir üye sayısına sahip.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817