Ali Çakır Sahaya İlimtepe ile  Başladı

Ali Çakır saha çalışmalarına İlimtepe ile başladı. Gelen davet üzerine İlimtepe mahalle yönetiminin toplantısına katılan Ali Çakır, kendisini tanıtarak çalışmaları, projeleri hakkında bilgi verdi.

Mahalle Başkanı Fatih Yavuz ve yönetimine tanıtım yapan Ali Çakır, Pazar günü gerçekleşecek olan temayül yoklamasında da aday adaylarına başarılar diledi.

Ali Çakır, kim aday olursa olsun önemli olmayacağını ve kesin zafer için el birliği ile çalışacaklarını söyledi. Çakır, kırgınlık ve küslük olmadan, birlik ve beraberlik havası içinde sahada omu omuza çalışacaklarını söyledi.

Ali Çakır daha sonra da Güney Mahalle Başkanı Mehmet Ogan ve yönetimi,  Yeniyalı Mahallesi ,Fatih Mahallesi, Atalar Mahallesi , Yavuz Sultan Selim Mahallesi, Esentepe Mahallesi ve Kuzey Mahallesi yönetimlerini  ziyaret ederek, aynı şekilde tanıtım gerçekleştirerek temaül yoklamasında destek istedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817