ALİ ÇAKIR’A AİLE DESTEĞİ
 ALİ ÇAKIR’A AİLE DESTEĞİ

AK Parti Körfez İlçe’den resmi olarak ilk aday adaylık başvurusunu yaparak, dosya teslim eden Ali Çakır’a ailesinden tam destek var.

Körfez İlçesi’nin tanınmış işadamlarından ve Körfez Ticaret Odası Meclis Üyelerinden olan Ali Çakır, aday adaylık başvurusunu görkemli bir şekilde yaptı. AK Parti Körfez İlçe Başkanı Engin Koyun’a dosyasını teslim eden Ali Çakır’a en büyük destek ailesinden geldi. Ali Çakır’ı aday adaylık başvurusu sırasında bir an bile yalnız bırakmayan eşi Nuran Çakır, Doktor olan kızı Neriman ve Avukat olan kızı Nilgün, başvuru heyecanını birlikte yaşadılar.

AK Parti körfez İlçe’nin kurucu üyelerinden olan Ali Çakır’ın ilk kez yerel yönetime aday olması aile içinde de ayrı bir heyecan yaşattı. Çakır, eşi ve kızlarından aldığı tam destekle aday adaylık dosyasını teslim ederken, önümüzdeki günlerde de yine aile desteği ile seçim çalışmalarını devam ettirecek.

İKİNCİ DESTEK KTO’DAN

Ali çakır’a aday adaylığı başvurusu sırasında ikinci destekte Körfez Ticaret Odası Yönetiminden geldi. Başvuru yürüyüşünde ve dosya teslim töreninde Ali Çakır’ı yalnız bırakmayan Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, Erkan Çağlayan, Bilal Atak,  Mehmet  Salmaş, Osman Çalık, Veli Yıldız’da katılarak destek verdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
nizamettin cankurtaran 11 yıl önce

yeter artık söz milletindir.yolun açık olsun ali bey..

banner2817