ALİM ERDEMİRDEN SERİ ZİYARETLER

Körfez’deki STK. ziyaretlerini sürdüren Alim Erdemir son olarak Kocaeli Gümüşhane Vakfı Başkanı Köksal Kara’yı ziyaret etti.

Ziyarette Başkan Kara ; ‘’Alim Erdemir kardeşimize bir hemşehrimiz olarak çıktığı yolda başarılar diliyoruz.Kendisi liyakatli ve belediyecilik tecrübesi olan biri’’ dedi.

Alim Erdemir ‘de vakfın çok önemli görevler üstlendiğini söylerek kendisine yönetim kuruluna yaptıkları hayırlı hizmetlerden ötürü şükranlarımızı sunuyoruz dedi.

Daha sonra Körfez Ağrılılar Derneğini ziyaret eden Erdemir başkan Nurettin Kaplan ve yönetim kuruluna hayırlı olsun temennisini ileterek başarılar diledi.

Erdemir, Kocaeli önemli potansiyele sahip bir il. Ak Parti’li belediye başkanlarımız önemli görevler ifa ettiler.Daha iyi hizmet felsefesiyle yola çıkmak gerekir diyen Erdemir daha sonra Çamlıtepe Mahallesinde asker uğurlama mevlidine de katılarak  askere gidecek olan Oğuzhan Önal’a hayırlı teskereler diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817