ALKANLAR, ANNELER GÜNÜNE ÖZEL KAMPANYALI GÜNLERİ BAŞLATTI
 Körfez İlçe’de geniş mağaza ağıyla gün geçtikçe büyüyen ve her kesime hitap eden bir firma olan Alkanlar Gurup mağazaları, 3 günlük anneler gününe özel kampanya başlattı. Alkanlar, yarın( bugün) saat 13.00’te düzenlediği etkinlikle de ünlü sanatçı ve programcı Derya Baykal’ı konuk ederek, bayanlarla buluşturacak. ‘’Türkiye Vestelleniyor, Bugüne kadar hep sendin, sıra bende diyenlere, ürünlerimize fiyat değil, değer koyduk’’ sloganıyla Körfez halkını davet eden Alkanlar, bol çeşitler için halkı mağazaları ziyarete davet ediyor.

Merkezi Tütünçiftlik Kuzey Mahallesi Cahit Zarifoğlu Caddesi’nde yer alan ve yaklaşık 5 bin metrekarelik mağaza alanıyla, ilçedeki en geniş teşhir ve depo sahasına sahip olan Alkanlar Gurup, bir merkez, 5 şubeden oluşuyor. Kalabalık personel kadrosu ve geniş teşhir alanı ile mobilya, beyaz eşya, elektronik eşya, küçük ev aletleri, elektrikli eşyalar, mobilya aksesuarları ve benzeri çeşitleri Körfez ve çevre ilçelerde yaşayan halkın hizmetine sunan Alkanlar’da, tüm bu ürünler uygun fiyatlarla satılıyor.

Anneler gününe özel

Alkanlar Gurup, Anneler Günü nedeniyle özel bir kampanya düzenledi ve 8-10 Mayıs tarihleri arasında 3 gün süreyle hediye almak, ürünleri incelemek isteyen vatandaşları mağazalarına davet etti. Alkanlar Gurup yetkilileri, yalnızca kendi mağazalarına özel fiyat tarifesi uygulanacağını hatırlatarak, ‘’Ürünlerimizin fiyatları bu kampanya süresince normal fiyatların çok altında olacak. Bu fiyatlar her üründe olacak ve yalnızca bize özel olduğu için başka mağazalarda bulunamayacak. Kampanya süresince mağazamıza uğrayan, kampanya dışı ürün alan müşterilerimize özel hediyeler verilecek. Mağazalarımıza gelen müşterilerimize çeşitli ikramlarda da bulunulacak. Hediye alarak annelerini sevindirmek isteyen müşterilerimizi mağazalarımıza uğramaya ve çeşitlerle, fiyatlarını görmelerini istiyoruz’’ dediler.

Derya Baykal

Alkanlar Gurup, yarın (bugün) düzenleyeceği bir etkinlikle de ünlü sanatçı ve programcı Derya Baykal’ı konuk edecek. Derya Baykal, mağazaya gelen bayanlarla sohbet ederek, hayranlarıyla olacak. Derya Baykal’ı görmek ve sohbet etmek için Körfezli bayanların mağazaya akın etmeleri bekleniyor.

Telefon

Alkanlar Gurup Mağazalarında, çok beğenilen ve yavaş yavaş telefon sektöründe geniş yer almaya başlayan, yerli üretim Vestel Cep telefon çeşitleri Venus 5.0 ve Venus5.5 modelleri de, oldukça indirimli fiyatlarla yer alacak. Telefonlardaki indirim miktarının 200 lirayı bulduğu belirtiliyor.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817