ALŞAN MANTI KÖRFEZ’DE AÇILDI

Daha önce Derince’de gıda alanında faaliyet gösteren ve kısa süre önce Alşan Satır Mantı markası ile Körfez ilçesinde ki yeni yerine taşınan marka burada da yoğun bir talep ile karşılaştı. Alşan Satır Mantı’nın açılış merasimine ise çok yoğun bir katılım gerçekleşti.

Açılışa Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Ak Parti İlçe Başkanı Ramazan Tuna,  Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, daire müdürleri, sivil toplum örgütü temcilcileri, iş adamları, CHP Derince Belediye Başkan Adayı Av. Sertif Gökçe, Ak Parti Kocaeli İl Yöneticisi Ertekin Akbulak, KBB İstihdam Ofisi Başkanı Öztekin Kaşukçi, İş Kadını Ayten Süleymanoğlu, Bölge siyasi parti ve STK’larının başkan ve temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

PATENTLİ SATIR MANTI LEZZETİ ALŞAN’DA

Kurdela kesimi ile gerçekleşen açılış merasiminde konuşan Başkan Söğüt, Alşan Satır Mantı firmasının sahibi Taner Alşan’a hayırlı olsun dileklerini ileterek bol kazanç dileklerini iletti. Yapılan açılış programına katılan herkes ile yakından ilgilenen Taner Alşan ise tüm katılımcılara teşekkürlerini sunarak yeni yerlerinin Körfez ve Kocaeli’ne hayırlı uğurlu olmasını diledi. Meşhur Satır Mantısı, Kaz Eti, Kaz Çorbası ve Yöresel kahvaltısı ile bölgede fark yaratan Alşan Satır Mantı’nın açılışında davetlilere patentli satır mantı ve çeşitli yöresel ikramlarda bulunuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817