Altın Kiraz’da final şöleni bu Cuma!

Dev şölen öncesi Tertip Komitesi Başkanı Metin Özkan, ilimiz görsel ve yazılı basın mensuplarını yemekte ağırladı.

 

ÇETİN GÜROL DA KATILDI

Körfez’in nezih mekanlarından Dergah Ocakbaşı’nda gerçekleşen organizasyona Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol, Teknik Direktör Ufuk Öğütveren, ilimizde yayın yapan görsel ve yazılı medya mensupları katıldı. Mitat Atalay’ın moderatörlüğünü yaptığı günde Metin Özkan konukları ile yakından ilgilendi.

 

UNUTULMAZ BİR GÜN OLACAK

Oldukça samimi bir atmosferde gerçekleşen organizasyonda Cuma günü gerçekleşecek olan final öncesi gazetecilere detaylı bilgiler verildi. Ünlü teknik adamlar ve futbolcular, ilimizspor protokolü, tüm siyasi partilerin temsilcileri, Survivor yarışmacıları ve davetlilerin renklendireceği futbol şölenine Kocaeli halkını davet eden Metin Özkan, davetlerini kırmayan gazetecilere teşekkür etti.

plaket-(1).jpg

masa-(2)-002.jpg

masa-(1)-002.jpg


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817