Altın Kiraz’da Heyecan Dorukta

Genel koordinatörlüğünü Mitat Atalay’ın da yerine getirdiği turnuvada önceki akşam oynanan müsabakalar büyük bir heyecana sahne oldu. Maçları izleyenler arasında eski il genel meclisi üyelerinden olan ve Kocaeli Tüm Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nin (KOTSİAD) kurucu başkanı Mehmet Allak ile eski meclis üyelerinden Muhammet Hamarat da yer aldı.

REDSTONE ZORLA KAZANDI

Günün ilk maçında Redston ile Öz-Can Pişmaniye takımları karşı karşıya geldi. Körfez Belediyesi Çim Halı Tesisleri’nde oynanan ve klasman hakemlerinden Mehmet Ali Vardar’ın yönettiği mücadelede ilk yarıyı 2-0 önde tamamlayan Redstone, ikinci yarıda ise rakibi karşısında zaman zaman zor anlar yaşadı ve skor 2-2’ye geldi. Mücadelenin son bölümlerinde gelen gol ise Redstone’a galibiyeti getirdi.

BÜYÜK ÇEKİŞME VARDI

Günün ikinci maçı ise Betaspor ile Banas Petrol takımları arasında oynandı. Karşılaşmada mücadelenin ilk dakikalarından itibaren büyük bir çekişme Maçta bir anda üstünlüğü ele alan Betaspor, bir anda iki farklı üstünlüğü ele geçirdi. Ancak daha sonra maça ortak olan Banas Petrol, art arda bulduğu gollerle müsabakada 2-2’lik beraberliği yakaladı. Devrenin son bölümlerinde bulduğu gol ile Betaspor ilk yarıyı 3-2 önde tamamladı.

PENALTIYA İTİRAZ ETTİLER

Maçın ikinci devresi ise müthiş bir mücadele ile geçti. İki takımın da sahada büyük bir varlık gösterdiği maçta top bir o kalede, bir bu kaledeydi. İzleyenlerin de hop oturup hop kalktığı maçta sahadan galibiyetle ayrılan taraf 5-3’lük skorla Betaspor oldu. Bu arada Betaspor’un kazandığı penaltı vuruşunda Banas Petrol oyuncularının uzun süren itirazı sonucu değiştirmedi.

VİZYON VE DİYAR YENİŞEMEDİ

Turnuvanın altıncı gün müsabakalarında gruplardaki ikinci maçlar da start aldı. İkinci müsabakaların ilki Vizyon İnşaat ile Diyar İnşaat takımları arasında oynandı. İlk yarısı 2-1’lik skorla Vizyon İnşaat’ın üstünlüğü ile geçilen karşılaşmanın ikinci yarısında iki takım da büyük bir hırsla maça asıldı. Karşılıklı ataklarla ve heyecan içinde geçen mücadeleyi kazanan takım 2-2’lik beraberlikle tamamlandı.

REDSTONE: 3

ÖZ-CAN PİŞMANİYE: 2

SAHA: Körfez Belediyesi Çim Halı Tesisleri

HAKEM: Mehmet Ali Vardar

REDSTONE: İsmail Büyükkaya, Kutay Şenyıl, Hasan Altuntaş, Özgür Çankaya, Gökhan Solak, Muammer Karataş, Yaşar Aydın

ÖZ-CAN PİŞMANİYE: Uğur Avcı, Nazif Gülhan, Fikret Dalgıç, Mesut Er, Kenan Akar, Önder Sağlam

GOLLER: Kutay Şenyıl, Yaşar Aydın, Gökhan Solak (Redstone), Mesut Er, Önder Sağlam (Öz-Can Pişmaniye)

BETASPOR: 5

BANAS PETROL: 3

SAHA: Körfez Belediyesi Çim Halı Tesisleri

HAKEM: Mehmet Ali Vardar

BETASPOR: Engin Tuğul, Batuhan Boyoğlu, Kerim Yaşar, Kibar Çiftçi, Özgür Tınaz, Tevfik Işık (Ruhi Yiğit), Gökhan Şahin

BANAS PETROL: Harun Karakol, Ufuk Yükselmiş, Erkan Topçuoğlu, İdris Malo, Ümit Karabulut, Levent Gülay, Uğur Sayaroğlu

GOLLER: Özgür Tınaz (2), Gökhan Şahin (2), Kerim Yaşar (Betaspor), Levent Gülay (3) (Banas Petrol)

SARI KART: Batuhan Boyoğlu (Betaspor)

VİZYON İNŞAAT: 2

DİYAR İNŞAAT: 2

SAHA: Körfez Belediyesi Çim Halı Tesisleri

HAKEM: Mehmet Ali Vardar

VİZYON İNŞAAT: Ufuk Baş, Serkan Garan, Emrah Serin, Kadir Baylan, Mehmet Subaş Kerem Gülmez (Mustafa Aslı), Tolga Koparan

DİYAR İNŞAAT: Sefa Tekdurmaz, Sefa Örgüç, Barış Yıldız, Resul Sumar, Hüseyin Özkan, Soner Soylu, Adem Girgin

GOLLER: Mehmet Subaş, Tolga Koparan (Vizyon İnşaat), Hüseyin Özkan, Soner Soylu (Diyar İnşaat)

SARI KART: Serkan Garan, Tolga Koparan (Vizyon İnşaat)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817