Altın kulaçlara altın değerinde tesis
  

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin sportif alanda başlattığı tesisleşme hamlesi aralıksız sürüyor. Kentin dört bir yanını spor tesisleriyle donatan Büyükşehir Belediyesi, özellikle yüzme sporu için yatırım atağında hız tanımıyor. Bu çerçevede kısa bir süre önce yapımına başlanan Körfez Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun inşaat çalışmaları da tam yol ilerliyor. Tesisin tamamlanmasıyla Kocaeli’nin altın kulaçları modern bir spor komplesine daha kavuşmuş olacak.

 

KABA İNŞAATI TAMAMLANDI

Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından 7 bin 415 metrekarelik bir alanda yapımına devam edilen Körfez Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun kaba inşaatı tamamlandı. Çalışma kapsamında havuzun üst kısmındaki taşıyıcılar yerleştirilirken, iç duvarlarda sıva, dış cephede ise yalıtım işleri hızla ilerliyor. Pencere ve kapı doğramaları takılmaya başlandı. Havuzun döşemeleri sürüyor. Tesisteki teknik donanımların montajı da yapılan çalışmalar arasında yer alıyor.

 

MODERN SPOR KOMPLEKSİ

Yarı olimpik yüzme havuzu, bodrum, zemin ve bir kattan oluşuyor. Öte yandan tesis, yüzme havuzunun yanı sıra içinde donanımlı bir spor kompleksi kimliğini taşıyor. Bodrum katta 23 araçlık otopark, bay-bayan hamam, sauna, masaj, dinlenme ve soyunma odaları ile şok duşları, tuvaletler yer alıyor.

 

HER DETAY DÜŞÜNÜLDÜ

Kompleks olarak şekillenecek yüzme havuzunun zemin katında ise bahçe, lobi, vitamin bar ve kahve evi yapılacak. 12,5 x25 metre, 5 kulvarlı olacak yarı olimpik havuzda, 17,50 metrekarelik çocuk havuzu bulunacak. Birinci katta ise malzeme deposu ve fitness salonu ile 180 kişilik tribün yer alacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817