ARAÇ  DEREYE UÇTU 4 YARALI
Kartepe D-100 Karayolu Eşme mevkiinde dere ıslahı çalışması yapılan alana 10 metre yükseklikten 34 KF 2310 plakalı bir araç uçtu. Kaza da 4 kişi yaralandı. Fakat kazada şans eseri ölen olmadı.
 
 
NE OLDUĞUNU ANLAMADILAR
 
Edinilen bilgi ve iddialara göre: D-100 Karayolu’ndan Sakarya istikametine seyir halinde olan 34 KF 2310 plakalı araç sürücüsü bir anda direksiyon hakimiyetini yitirerek bölgedeki dere ıslah çalışma alanına uçtu. Yaklaşık olarak 10 metrelik bir mesafeden uçan araç korkunç bir biçimde alana çakıldı. Araç içerisindeki 4 kişi ise araçta sıkıştı. Olayın görülmesi ve haber verilmesi üzerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri kaza yerine geldi. İtfaiye ekipleri araçta sıkışan şahısları kurtardı. Kazada yaralanan ve üzerinden kimlik çıkmayan Okan Karakaş Kocaeli Devlet Hastanesi’ne, Alparslan Dağveren(22) Sakarya Toyota Acil Yardım Hastanesi’ne, Ali Ersoy(41) Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesi’ne ismi henüz öğrenilemeyen bir kişi de İzmit Seka Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yüksek mesafeden araçla beraber uçan yaralıların ise sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817