ASKERİ YARALAYIP KAÇTILAR

Alınan bilgi ve iddialara göre olay bu gece Tütünçiftlik Barbaros Mahallesi'nde meydana geldi. Uyuşturucu ile ilgili çalışma yapan Jandarma şüphelendiği bir aracı durdurmak istedi durdurulan araçta ki iki kişi tam yere ineceklerken direksiyonda bulunan şahıs aniden geri vitese taktı ve arka tarafta bulunan içinde de 5 askeri yer aldığı araca çarptı.

Çarpma sırasında ayağını son anda geri çekmeye çalışan uzman çavuş bacağı ezilerek kazadan kurtuldu. Aracın hasar gördüğü olaydan sonra otomobil sürücüsü gaza basarak kaçmak istedi. Fakat araçtan inen diğer 4 asker hemen kaçmaya çalışan otomobili durdurdu ve şoförü yakaladılar. Bu sırada şoförün yanında bulunan iki kişi kaçmayı başardı olayla ilgili soruşturma devam ederken kaçan şahsın aranması ve  yakalanan şahsın sorgusuna devam ediliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817