Askerlere uyuşturucu satarken yakalandı
 

Gölcük ilçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda durumundan şüphelendiği bir aracı durdurdu. Araçta ve şahısların üzerinde yapılan aramalarda 7 gram bonzai maddesi ele geçirildi. Araçta bulunan Y.A. (27), İ.B. (25) ve S.Ç (34) isimli şahıslar gözaltına alınırken, sevk edildikleri mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Polis ekipleri yine şüphelendikleri 64 yaşındaki A.Y. isimli şahsı takibe aldı.

Arandığı ortaya çıktı
Takipteki şahsın çarşı izinlerini Gölcük’te değerlendiren üç ere toz esrar satışı yaptığı tespit edildi. Polis ekipleri A.Y. isimli şahsı gözaltına aldı. Şahsın Donanma Mahallesi’ndeki evinde yapılan aramada ise satışa hazır halde toplam 55 gram toz esrar maddesi ele geçirildi. Uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla daha önce de Kocaeli 2. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından arandığı öğrenilen şahıs emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817