ASTSUBAY SINAVLARINA GİRECEKTİ  BİR ANDA FENALAŞTI, KURTARILAMADI

Alınan bilgi ve iddialara göre kalp krizi sonucu vefat eden Astsubay Mehmet Okkan’ın iki çocuğundan biri olan Zeynep Dilara Okkan (20), geçtiğimiz Pazar günü Astsubaylık sınavlarına girecekti.

Cumartesi akşamı ders çalışırken önce kasıklarında, daha sonra da omuzunda ağrı hisseden genç kız, bir anda görme yetisini de kaybetti. Hemen annesi Saadet Okkan tarafından çağrılan ambulansla Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Burada yapılan müdahale sonrasın da durumu ağırlaşan genç kız yoğun bakıma alındı. Dalak yırtılması sonucu kanın yayılmasıyla fenalaştığı belirtilen genç kız tüm çabalara rağmen kurtarılamadı ve vefat etti.

Babası gibi Ast Subay olmak için sınavlara hazırlanırken fenalaşan ve hayatını kaybeden Zeynep Dilara Okkan, toprağa verilmek üzere memleketi olan Gaziantep’e gönderildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817