Avukatların gecesi

The Ness Otel’de gerçekleştirilen yıldönümü yemeğinde Kocaeli Barosu Başkanı Av.M.Tamer Solakoğlu ve yönetimi ev sahipliğini üstlendi. CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan’ın da aralarında olduğu çoğu aday adayı olan isimler de avukatların bu gecesine katıldı, 75 nci yıl coşkusuna ortak oldu.

“DEMOKRASİ OLMAZSA HUKUK OLMAZ”

Kocaeli Barosu Başkanı Av. M. Tamer Solakoğlu, yaptığı konuşmada,  “Demokrasinin mümkün olmadığı bir ülkede hukuk olamaz. Hedefimiz çağdaş bir hukuk devleti oluşturmak. Kocaeli Barosunun daha nice 75 inci yıllara ulaşmasını diliyorum, Geldiğiniz için hepinize teşekkür ederim'' dedi.

“TÜRKİYE'NİN BİTMEYEN SORUNLARI VAR”

Solakoğlu’nun ardından söz alan Türkiye Barolar Birliği Başkan Yardımcısı Berra Besler de “Pek çok sorunun yaşandığı bir dönemden geçiyoruz. Türkiye'nin yaygın bitmeyen sorunları var” diyerek, konuşmasına başladığı sırada içeri gelen CHP Kocaeli İl Başkanı Yalçın Kuşkan'a dönerek, '”Tam zamanında geldiniz, ben de bitmeyen sorunlardan bahsediyordum. Biz bize gelen sorunları size getiririz, halletmek sizin işiniz'' diyerek atıfta bulundu. Berra Besler, “Anayasanın bize verdiği görevle hukuk devletinin yaşaması için elimizden gelen herşeyi yaparız. Kocaeli Barosunun 75'nci kuruluş yılı kutlu olsun hepinize teşekkürler'' diyerek konuşmasını sonlandırdı. Gece boyunca dans eden, eğlenen avukatlar ve davetliler, keyifli biçimde geceyi sonlandırdılar. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817