AYGÜN; “ 2. DALGA DARBE GİRİŞİMİNE İNANMAYIN“
 Toplantı Tütünçiftlik Belediye Kültür Merkezi’nde yapıldı. Toplantıya ilk olarak Körfez İlçe Başkanı Osman Badem, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Denli, ilçe yönetimi, ilçe kadın ve gençlik kollarıu başkanları ve yönetimleri geldi. İl Yöneticisi Engin Koyun’la birlikte salona gelen Milletvekili Zeki Aygün kapıda karşılandı. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, toplantı başlarken salona girerken, İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Zeki Aygün kürsüde iken salona girdi. Salonun dolduğu toplantıda açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Osman Badem, 45 dakikalık konuşmasında, ‘’15 Temmuz gecesini ve benzeri darbe girişimlerini, e muhtırayı, gezi eylemlerini, 17-25 Aralık olaylarını hatırlatarak,’’15 Temmuz gecesi sokaklara dökülen, uzun adamı yedirtmeyeceğiz diyen halkımıza teşekkür ederiz. Artık darbe girişimleri geride kalmıştır. Türkiye bundan sonra darbelere sahne olmayacaktır. Aklını kiraya vermiş bir gurup, askeri kıyafet giymiş yapının bunları yapabileceğini kimse düşünmemişti. Allah bir daha yaşatmasın. Birlik ve beraberliğimizi bozmayacağız. 2. Dalga darbe girişimi geliyor, aşiretlerin borçları ödendi gibi haberlere itibar etmeyelimTürk, Kürt ayrışması yapmak için bunlar söyleniyor, izin vermeyelim’’ dedi.



Baran, ‘’2017’de 100 milyon lira yatırım’’

İlçe kadın kolları ve gençlik kollarının çalışmalarını anlatmasından sonra kürsüye çıkan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, benzeri mesajlar verdikten sonra, yapacağı yatırımları anlatarak,’’15 Temmuz’u unutmayacağız, unutturmayacağız, bu kalkışmak değil ihanetin zirvesidir. 40 milyon lira geriye dönük borç bitirdik, 2017 yılında 100 milyon liralık yatırım planlıyoruz. İlimtepe’de Toki’ye 200 dönüm arsa verdik, karşılığında 80 milyon liralık eski askeri alan olan arsayı aldık. 2800 öğrenciye yine burs vereceğiz, 24 bin öğrenciye internet eğitim hizmeti veriyoruz ve devam edecek’’ dedi.

‘’İtibar etmeyin’’

Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün’de yaptığı konuşmada 2. Darbe girişimi söylentilerine itibar edilmemesini söyleyerek, ‘’15 Temmuz ihanetin zirve yaptığı gündür. Dünya siyasetini okuyamıyorsak orda eksiğimiz var demektir. Bize 1000 yıllık tarih öğretildi, 200 yıllık tarihimiz öğretilmedi. Düşmanlarımız dost, dostlarımız düşman olarak anlatıldı. 100 yılönce ülkemizi, bölmeye çalışan İngiliz’i dost olarak bildik. Güneydoğu’da asker, yargı ve idare koordineli olarak çalışıyor. 2. Dalga darbe girişimi söylentileri psikolojik savaştır inanmayın. 15 Temmuz’da hain planları yapanları milletimiz ezdi ve ezmeye devam ediyor. Halkı birbirine düşürmek istiyorlar, onun için uyanık olun. Bu milletin bileğini kimse bükemez, birbirimizi Allah için sevelim, menfaat için değil. 15 Temmuz dünyanın iki yüzlü olduğunu da ortaya koydu. Bunların iki yüzlü olduğunu ecdadımız 100 yıl önce görmüştü, biz yeni görüyoruz’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817