Aygün, Çayırova’da
  

AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, AK Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Ünal Geç, Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Nazmi Özmen, AK Parti Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanı Fikriye Çelik, belediye başkan ve meclis üyesi aday adayları ile ilçe yönetimin katılım sağladığı program esnaf ziyaretleri ile başladı. Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün’ün esnaflara hayırlı işler dileklerini sunduğu ziyaretler Fatih Caddesi’nde gerçekleştirildi.

 

YEREL VE GENEL ÇALIŞMALAR DEĞERLENDİRİLDİ

Gerçekleştirilen esnaf ziyaretlerinde vatandaşlarla da sohbet eden Aygün, beraberindekiler ile birlikte SKM programları çerçevesinde ev ve dernek ziyaretleri gerçekleştirdi. Kadın kolları tarafından organize edilen ev ziyaretini Özgürlük Mahallesi’nde gerçekleştiren Aygün, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nca kadınlara ve çocuklara ilişkin yürütülen çalışmaları anlattı. Gerçekleştirilen ev ziyaretlerinde yerel çalışmalara da ağırlık veren Aygün, gelen talep ve soruları Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş’la birlikte yanıtladı. Başkan Akbaş’ın da Çayırova’da yapılan hizmetleri anlattığı ev toplantısı karşılıklı fikir alışverişi çerçevesinde devam etti.

 

30 MARTTA SANDIKTAN GÜCÜMÜZE GÜÇ KATARAK ÇIKACAĞIZ

Özgürlük Mahallesi’nde yapılan ev toplantısının ardından derneklere ziyaretler gerçekleştirildi. Ağrılılar ve Ordulular Yardımlaşma Dayanışma derneklerine yapılan ziyaretlerde yerel ve genel çalışmalar ile ülke gündeminde güncel konular ele alındı. Yapılan ziyaretlerde selamla konuşmasını yapan AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Nazmi Özmen, Çayırova’da dernekleri her zaman ziyaret ettiklerini ifade ederken, halkla iç içe olduklarını söyledi. Seçimden seçime değil her zaman halkla bütünleşen bir parti olduklarının altını çizen Özmen, 30 Mart’ta güce güç katarak sandıktan çıkacaklarını ve Çayırova’yı kalkındırmaya devam edeceklerini belirtti.

 

ÇAYIROVA KABUK DEĞİŞTİRDİ

İlçe Başkanı Özmen’in ardından kısa bir konuşma gerçekleştiren Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, yapılan hizmetlere değindi. Ulaşım, sağlık, eğitim, alt ve üstyapı gibi önemli yatırımların yanına sosyal ve kültürel alanda insan odaklı hizmetleri de Çayırova’ya kazandırdıklarını vurgulayan başkan Akbaş, Çayırova’nın kabuk değiştirdiğini ve kent olma yolunda ilerlediğini kaydetti. Yapılan her hizmetin yerinde ve kalıcı hizmet olduğuna dikkat çeken Akbaş, belediyenin kaynaklarını heba etmeden hizmet ürettiklerini vurguladı.

 

HEDEF 2023

Yapılan dernek ziyaretlerinde ülke gündemindeki ve yerelden genele çalışmalar hakkındaki fikir ve bilgilerini vatandaşlarla paylaşan AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, yapılan her hizmette hesap verilebilir hizmet üreten bir iktidar olduklarını söyledi. Hizmetlerin halka ulaşabilmesi için sistemli ve planlı bir şekilde çalıştıklarını söyleyen Aygün, yapılan hizmetlerin ortada olduğunu söyledi. Bir ülkenin kalkınması için en önemli etkenlerden birinin ekonomi olduğunu kaydeden Aygün, Türkiye’nin 2023 hedefinde dünyanın en iyi ekonomisine sahip 10 ülke arasına gireceğinden emin olduklarını söyledi. Bu hedeflerin AK Parti iktidarı ile olacağını söyleyen Aygün, bu hedefe taş koymak isteyenlerin çabasının boşuna olduğunu ve bu hedefe emin adımlarla halkla el ele vererek ilerlediklerini vurguladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817