Aygün: "Derdiniz Bizim Derdimizdir"

İncelemelerde Bulundu

Kocaeli genelinde sabahın erken saatlerinde başlayan şiddetli yağış kent genelinde olduğu gibi Derince’de de etkili oldu. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de yoğun yağış sonrası ilçe genelinde yağışın etkili olduğu bölgelerde incelemelerde bulundu. Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Mamat, Meclis Üyeleri Kenan Yalçın, Mustafa Morgül, Nurhan Baytak, Çenedağ Mahalle Muhtarı Osman Koçyiğit, İSU yetkilileri ve belediye daire müdürleri ile birlikte incelemelerde bulunan Başkan Aygün, yaşanan aksaklıklar hakkında bilgi alarak, esnaflar ve vatandaşlarla görüştü.

Halkımızın Yanındayız

Derince genelinde etkili olan yağışlarla mücadele konusunda belediye ekiplerinin teyakkuz halinde olduğunu belirten Başkan Aygün, “İlçemizde gerçekleşen şiddetli yağışlarda yaşanacak olumsuzlukları asgariye indirmek için belediye ekiplerimiz, İSU ve İtfaiye Müdürlüğü ile birlikte koordineli bir şekilde sahada çalışmalarını sürdürüyor. Yaşanan sıkıntıları çözmek adına ekiplerimiz ile birlikte halkımızın yanındayız. Halkımızın derdi bizim derdimizdir. Önümüzdeki yıl itibariyle altyapı konusunda yapacak olduğumuz çalışmalarla bu sıkıntıları bir daha yaşamayacağız inşallah” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817