Aygün; “Derince’yi Çekim Merkezi Haline Getireceğiz”

AK Parti Derince Belediye Başkan Adayı Zeki Aygün, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Yağmura rağmen seçim çalışmalarını yürüten Aygün, Çenedağ Mahallesi’nde Hafız Hasan Yılmaz Caddesi ve Denizciler Caddesi’nde esnafları iş yerinde ziyaret etti. Aygün bu tür ziyaretlerin seçimden sonrada sık sık devam edeceğini ve halkı devamlı dinleyeceklerini söyledi.

EN İYİ ŞEKİLDE DEĞERLENDİRECEĞİZ

Ziyaretlerinde esnafın talep ve önerilerini tek tek not alan AK Parti Derince Belediye Başkan Adayı Zeki Aygün, “Milletimizin hayat kalitesini artırmayan hiçbir işe vakit ve kaynak ayırmayacağız. Potansiyellerini en iyi şekilde değerlendirerek, şehirlerimizi çekim merkezi haline getirecek projelere öncelik vereceğiz” ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817