BABASINDAN SONRA OĞLU DA HAYATINI KAYBETTİ.!

Alınan bilgilere göre Deva Partisi Körfez İlçe Başkan yardımcısı ve Tüpraş emeklisi olan Mahir Akar’ın babası Rahmi Akar (73) ve annesi Meliha Akar (70) koronavirüs kaptılar. Yaşlı çift evde iken aynı anda baygınlık geçirince torunları tarafından yerde yatarken bulundular ve Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldılar. Tedavi ve karantina altına alınan çiftin kovid oldukları belirlendi ve kısa süre sonra ağırlaşan Rahmi Akar, yoğun bakımda dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti.

Bu olaylar sırasında anne ve babasıyla temasta bulunan Mahir Akar ve Akar ailesinin 3 ferdinde daha virüs tespit edildi ve testleri pozitif çıktı. Mahir Akar, testi pozitif çıkınca Hacı Osman Mahallesi’nde ki evinde eşi ile birlikte karantinaya girdi ve tedavi görmeye başladı.

Babasının toprağa verilmesinden saatler sonra bu kez Mahir Akar akşam saatlerinde fenalaştı ve hemen Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Mahir Akar babasının ölümünden bir gün sonra hayatını kaybetti.

Mahir Akar’ın yarın toprağa verileceği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817