BARAN: GELECEĞİMİZİN TEMİNATLARI OLAN ÇOCUKLARIMIZ SİZLERE EMANET
 Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bu yıl ilk kez uygulamaya konulan ‘Aday Öğretmen Yetiştirme Programı’ kapsamında ataması yapılan aday öğretmenler Körfez’i yakından tanıma imkanını yakalayarak Körfez Belediyesi’nin eğitime yönelik yaptığı çalışmalarını Belediye Başkanı İsmail Baran tarafından dinlediler.

Başkan Baran, Öğretmen Adaylarına Belediyenin Çalışmalarından Bahsetti

Körfez Belediyesi Meclis Salonunda aday öğretmenlerle bir araya gelen Başkan Baran, belediyenin çalışma alanlarından bahsetti. Körfez Belediyesi’nin eğitime yönelik yaptığı çalışmaların ülke geneline örnek teşkil ettiğini belirten Başkan Baran, “e-dershane projesini geliştirdik ve uygulamaya koyduk. 1,5 yıldır bu sistem başarıyla işliyor. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz bizlere her fırsatta bu projenin ne kadar yararlı olduğunu ifade ediyorlar. Zaten projemizde ülke genelinde en iyi sosyal sorumluluk projesi ödülüne layık görüldü.” İfadelerini kullandı. Aday öğretmenler tarafından ilgiyle dinlenen Belediye Başkanı İsmail Baran, konuşmasının ardından gelen soruları yanıtladı.

Körfez Belediyesi’nin çalışmalarını ve projelerini yakından takip ettiklerini belirten öğretmen adayları, Körfez’de görev yaptıkları süre zarfında hiçbir sıkıntı ile karşı karşıya gelmediklerini belirttiler.

Toplantıya ayrıca Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş ve Birim Müdürleri katıldı. Başkan Yardımcısı İsa Taş, “Eğitime büyük destek veriyor, eğitimi önemsiyoruz. Bu doğrultuda Belediye Başkanımızın talimatlarıyla okullarımıza ve öğretmenlerimize büyük destekler sunuyoruz. Sizleri önemsiyoruz. Geleceğimizin teminatları olan çocuklarımız sizlere emanet.” Dedi.

Başkan Baran, Bir nesli ihya edecek Öğretmen Adaylarına görev yapacakları bölgelerde başarılar dileyerek konuşmasını sonlandırdı. Toplantının sonun Belediye Başkanı İsmail Baran, öğretmen adaylarına özel olarak hazırlanan çeşitli hediyeler sundu.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817