Baran, “Halkımızın Yararına Yapılacak Her Türlü Projenin Yanındayız”
 Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelmeye devam ediyor. Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Körfez Şubesi Başkanı Durmuş Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Baran’ı makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Başkan Baran’ı Ziyaret Etti

Körfez için kısa süre içerisinde önemli hizmetlerin altına imza atan Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez’in geleceği için gönül köprülerini oluşturarak şehrin geleceği için istişare ve fikir alış verişlerine devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Hereke bölgesinden gelen sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelen Başkan Baran’ın bu seferki ziyaretçileri Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Körfez Şubesi oldu.

Ziyarete Yönetim Kurulu Üyeleri de Katıldı

Belediye Başkanı İsmail Baran’ın makamında gerçekleşen ziyarete Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Başkanı Durmuş Yıldırım, ikinci Başkan Kanber Atta ve yönetim kurulu üyesi Haydar Arslan katıldı. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran kendilerini ziyarete Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı yöneticilerine teşekkür etti.

Belediyemiz İle Uyum İçerisinde Çalışıyoruz

Vakıf Başkanı Durmuş Yıldırım, Başkan Baran’ın göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederek sözlerine başladı. Yıldırım, “Belediyemiz ile uyum içerisinde çalışıyoruz. Belediye Başkanımız ile sürekli iletişim halindeyiz. Körfez Belediyemizin bu zamana kadar vakfımıza ve cemevimize birçok katkısı bulundu. Şimdi ise yeni bir yer yapmayı düşünüyoruz, bununla ilgili çalışmalarımız devam ediyor” dedi. Vakıf olarak Körfez’de başarılı çalışmalarda gerçekleştirdiklerini dile getiren Yıldırım, “Bu süre zarfına kadar her çalışmamızda ve programlarımızda bizlerle birlikte olup desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız İsmail Baran’a teşekkür ederiz” ifadelerini kullandılar.

Başkan Baran, “Ne Gerekiyorsa Onu Yapalım”

Belediye Başkanı İsmail Baran, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bizler ve hepimiz inançlı insanlar olarak halkımızın yararına yapılacak her türlü projenin yanındayız ve destekçisiyiz. Sizlerde halka ve vatandaşa hizmet ediyorsunuz. Daha mutlu, daha kardeşçe, inanç değerlerimizle gençlerimize sahip çıkmamız lazım. Bunun için cemevi ise cemevi yapalım, kültür merkezi ise kültür merkezi yapalım, gençlik merkezi ise gençlik merkezi, cami ise cami, yurt ise yurt yapalım. Ne gerekiyorsa onu yapalım” dedi.

Başkan Baran, bu önemli konuşmasını birlik ve beraberlik vurgusunu dile getirerek devam etti, “Birlik ve beraberlik içerisinde Körfez’de uzun yıllar boyunca ilçemizde güzel çalışmalara imza atacağımıza gönülden inanıyorum” dedi. Başkan Baran ayrıca Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı için yapılacak proje içinde destek sözü vererek, “Vakfımıza yapılacak her türlü işin destekçisiyiz ve yanınızdayız” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817