Baran, Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin’i Ziyaret Etti
 Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin’i ziyaret ederek, çalışmalarla ilgili bilgi alışverişinde bulundu.

Başkan Baran, “Belediyecilik Birlik ve Beraberlik İçerisinde Yapılmalıdır”

Ziyarette karşılıklı olarak belediyelerin gerçekleştirdiği ve planladığı projelerden konuşuldu. Halka sunulan hizmetlerin verimliliğinin daha da arttırılabilmesi adına her türlü işbirliğinin yapılacağı vurgulanan ziyarette fikir alışverişinde bulunuldu.

Başarılı bir şekilde Sultanbeyli’de hizmet veren Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin’i makamında ziyaret eden Başkan Baran, ikinci dönem seçilen Belediye Başkanı Keskin’in çalışmalarının halk tarafından takdirle karşılandığını ifade ederken “Sultanbeyli’de başarılı hizmetleriniz oldu, sizi kutluyorum. Güven tazelediniz. Geçtiğimiz 5 yılda iyi bir dönem geçirdiniz. Halkın yüksek teveccühünü kazandınız. İlçenizde yeni dönemde hayırlı hizmetler diliyorum” dedi.

 Başkanlık makamında sıcak ve samimi sohbet havasında geçen görüşmede Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, ziyarette yaptığı açıklamada, belediyeciliğin birlik ve beraberlik içinde yapılabileceğinin altını çizerek, belediyecilik anlamında önemli projelerle ilgili mesaj verdiler.

 

Başkan Keskin, “Böyle Güzel İnsanlarla Birlikte Olmak Bizleri Onurlandırıyor”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Keskin kendilerini ziyarete gelen Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a teşekkür etti. İlçemize hoş geldiniz diyerek sözlerine başlayan Başkan Keskin, “Böyle güzel insanların bizleri unutmayıp ziyaret etmesi bizleri onurlandırdı. Ayrıca Körfezde yüksek bir oy oranıyla seçimlerden galip geldiniz. Sizleri kutluyorum” dedi. Körfez Belediyesinin geçtiğimiz yıllarda da başarılı işlere imza attığını vurgulayan Başkan Keskin, “Geçtiğimiz dönemlerde de Belediyenizi yakinen takip ediyordum Hepimizin amacı; şehrimize, ilçelerimize ve halkımıza hizmet etmektir. Yeni hizmet döneminde işbirliği içerisinde güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum. Sizinde dediğiniz gibi Belediyecilik birlik ve beraberlik içerisinde daha başarılı olur. Belediyeler olarak sürekli irtibatta olup ülkemiz adına güzel işler yapabiliriz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817