BARAN, "ZAHMETLİ OLACAK AMA DEĞECEK"

300 milyon liralık bir yatırımla alt yapısı yenilecek olan Körfez’de çalışmalar başladı. İlk etapta üç mahallede; Yavuz Sultan Selim Mahallesi, Çamlıtepe Mahallesi ve Esentepe Mahallesi’nde yürütülecek olan çalışmalar için start verilirken, Başkan İsmail Baran da İSU ekiplerinin çalışmasını yerinde inceledi. Yavuz Sultan Selim Mahallesi’ndeki saha çalışması sırasında ekiplerle bir araya gelen Başkan Baran, çalışmayla ilgili bilgi aldı.

SABIR GEREKTİRECEK

Körfez’de 12 mahallede gerçekleştirilecek olan alt yapı çalışmaları sırasında 259 kilometre içme suyu, 143 kilometre kanalizasyon, 31 kilometre yağmur suyu hattı yapılacak. Adeta Körfez’in alt yapısına neşter vurulacak olan çalışmayla ilgili olarak ‘sabır gerektirecek’ diyen Başkan İsmail Baran, “3 yıl sürecek olan bir alt yapı faaliyeti olacak. Bu çalışmalar ile alt yapı sorunu tamamen bitirmiş olacağız. Alt yapı sorunu kalmayacak, sorunu kökten çözeceğimiz bir çalışma olacak” dedi.

EN AZA İNDİRECEĞİZ

Körfez’de bir ameliyat yapılacağını ve bunun elbet sancısı ve ağrısı olacağını bildiklerini belirten Başkan İsmail Baran, “Biz her zaman işin takipçisi olacağız ve sıkıntıların en aza indirilmesi için çalışacağız. Tabi halkımızdan da biraz sabır isteyeceğiz. Zahmetli bir çalışma ama bittiğinde Körfez için çok güzel olacak. Bizler çalışmaların minimum seviyede zarar vererek yürütülmesi için çalışacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817