Baran'a STK'lardan Tam Destek
 Ak Parti Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran'a ziyaretçi akını devam ediyor. Seçim çalışmalarından arta kalan zamanda İlçe binasında Hayırlı Olsun dileklerini kabul ediyor. Baran'ın son ziyaretçileri Kocaeli İlme Hizmet Vakfı yöneticileri, Kogiad Körfez Genç İşadamları Dernek Başkanı Haydar Alkan ve Yönetimi, Körfez Amasyalılar Dernek Başkanı ve yönetimini oldu. Tebrikleri kabul eden Baran, yaptığı konuşmada şunları söyledi. Baran''

Sivil Toplum Kuruluşlarının yönetimler üzerindeki etkinliği, şehirleri  daha çağdaş ve demokratik hale getirmektedir Bu nedenle STK’lar demokrasinin olmazsa olmaz unsurları olarak toplumsal hayatımızın odak noktasında yer almalıdır.

Sivil Toplum Kuruluşlarının etkin farkındalığını topluma hissettirmenin yolu, toplumun gereksinimlerine cevap vermekle eşdeğerdir. Dolayısıyla Sosyal Projelere ağırlık vererek, hak temelli ve insani gereksinimlerin önündeki engelleri kaldırmaya başladıkça topluluğumuzdaki Sivil Toplum bilinci ivme kazanacaktır'' dedi.

Toplantı sonunda Körfez Amasyalılar Derneği İsmail Baran'a çiçek takdim etti.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817