Başarılı Kandıralılara plaket
 Erdoğan Görgün Başkanlığındaki Kocaeli Kandıralılar Derneğinin Aralık ayı toplantısı Otel Asya’da yapıldı.

Açılışta konuşan Başkan Erdoğan Görgün; “Tunceli Jandarma Harekat Tabur Komutanı iken şehit olan Binbaşı Yavuz Sonat Güzel, Güler Kaçıra yengemiz, Dünya Güzeli İbrahim Aydoğdu ve Prelli emeklisi Ziya Baran ağabeyler başta olmak üzere ebediyete uğurlanan Kandıralı hemşehrilerimize rahmet, toplantılarımızı şereflendiren Sizlere de teşekkür ederek, faydalı ve uzun ömür diliyorum.” dedi.

Yeni üyeler

Kocaeli Kandıralılar Derneğine yeni üye olan İzmit SGK İşveren Servisinde imza yetkilisi Cihan Ömer Önen’in rozetini Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç.Dr. Mehmet Bayrak, İzmit Belediyesi Spor Müdürü Necati Akkuzu’nun rozetini de Elektrik Elektronik Mühendisi Harun Reşit Kocagöz taktı.

Necati Akkuzu’ya doğum günü pastası

Yeni üye olan İzmit Belediyesi Spor Müdürü Necati Akkuzu, üyelik rozetinden sonra sürpriz olarak getirilen doğum günü pastasını kesti. Akkuzu’nun heyecanı konuşmasını yansıdı.

Başarılı Kandıralılara plaket

 

Geçen ay Kandıra’da kendi imkanlarıyla sergi açan ve büyük ilgi gören Ressam Aytaç Kürekçioğlu’nun plaketini Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanları Günay Gülcü ve Recep Yıldız, Simitçilikle başladığı iş hayatında bugün 800’den fazla personel çalıştıran ETA Özel güvenlik Şirketinin sahibi Şenol Akyüz’ün plaketini Dr. İsmail Çapçı ve Erdoğan Alkan, Her katıldığı güreş müsabakalarında rakiplerini deviren Başpehlivan Faruk Akkoyun’un plaketini Erdal Baykara ve Harun Reşit Kocagöz takdim etti. Bir bankada memur olarak çalışan ve takımını Türkiye 3.Amatör Voleybol Liginde mücadele ettiren Yeni Kandıraspor Kulüp Başkanı Yalçın Yılmaz’ın plaketini eski Kuruçeşme Belediye Başkanı Ali Kahraman ve Kandıra Belediye Başkanlarından Ecz. İsmail Genç takdim etti.

Büyük katılım

 

Büyük ilgi gören toplantıya: Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanları, Erdoğan Görgün, Günay Gülcü, Erdal Baykara, Dr. İsmail Çapçı, Recep Yıldız, Erdoğan Alkan, Harun Reşit Kocagöz, KOÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof.Dr. Yusuf Bayraktutan, Son Kuruçeşme Belediye Başkanı Ali Kahraman, eski Kandıra Belediye Başkanı Ecz. İsmail Genç, emekli Derince Garnizon Komutanı Albay Ali Kocatürk, Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Av. Ruhittin Sönmez, İzmit Belediyespor Kulübü Başkanı Erdoğan Şentürk, Sakarya Üniversitesi Öğretim üyesi Doç.Dr. Mehmet Bayrak, Gebze Kandıralılar Derneği Başkanı Kenan Sert, DP Körfez İlçe Başkanı Cemil Çoruh, Kaynarcalılar Derneği Başkanı Sedat Pektaş, eski Kent Konseyi Başkanı Dr. Halil İbrahim Kahraman, Kandıra Lisesi Mezunlar Derneği Başkanı Aygün Aynagöz, Av. Abdurrahman Kaymak, Olimpiyat Yıldızları Kulübü Başkanı Tolga Havuç, Bekirderespor Kulübü Başkanı Sabri Yıldız, Elektrik Mühendisi Ali Gezer, Kandıra Sağlık Gurup Başkanlığı emeklisi Fevzi Genç, Satranç Hocası Mustafa Yıldız, emekli Kandıra Lisesi Müdürü Bekir Taşçı, İzmit Belediyesi Spor Müdürü Necati Akkuzu, SGK İmza yetkilisi Cihan Ömer Önen, Bağımsız Denetçi Ahsen Okyar, SAÜ Öğretim Görevlisi Adem Arı, İşadamı Ahmet Dursun ve Bülent Bebek, işçi emeklisi Halit Çetkin, Levent Açıkgöz, Olcay Çelik, sinema sanatçısı Turan Bayrak, Vahdettin Soydan, Volkan Bulgurcu ve çok sayıda Kandıralı katıldı.

Okyar’a tablo

Toplantı, Ressam Aytaç Kürekçioğlu’nun resim sergisinde yer alan bir tablosunu Dernek Denetim Kurulu Başkanı Ahsen Okyar’a takdim etmesi ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817