Başbakan, Çiğ köfte Yemeye Gelecek!

AK Parti'li gençler, partili gençler ile parti büyükleri arasındaki diyaloğu ve iletişimi geliştirmek amacıyla geleneksel hale getirdikleri “Çiğköfte Partisi” ne bu kez Başbakan Erdoğan’ı davet etti.

AK Partili`gençler büyük bir organizasyona imza attı. Gençler ile parti büyükleri arasındaki diyaloğu ve iletişimi geliştirmek amacıyla her hafta bir parti büyüğünü konuk eden AKP`li gençler, “çiğköfte” partisine bu kez Başbakan Erdoğan`ı davet ettiler. AKP`li gençlerin bu talebini kabul eden Başbakan Erdoğan, Özel Kalemine talimat vererek bu isteği gündeme almasını istedi. Başbakan`ın bu ilgisi AKP`li gençleri çok mutlu etti.

GENEL MERKEZ DAVET ETTİ

14 Temmuz 2012 tarihinde İsmetpaşa Stadyumunda yapılan AK Parti İl Kongresi`ne katılan Başbakan Erdoğan`a büyük bir jest yapan İzmit ilçe gençlik kolları yöneticisi Samet Şengöz, sırtına Başbakan`ın imzasını yazdırmış ve bu görüntüsü ulusal bütün gazete ve televizyon kanallarında yayınlanmıştı. Erdoğan`ın kızı Sümeyya Erdoğan, bu görüntüyü kendi facebook sitesinde yayınladıktan sonra AKP Genel Merkezi Şengöz`ü genel merkeze davet etmişti.

BAŞBAKAN`LA TANIŞTI

Ankara`ya giden Samet Şengöz ve bir grup AKP`li genç, önce grup toplantısında Başbakanı dinledi. Toplantıdan sonra meclisteki odasına geçen Başbakan Erdoğan, gençleri kabul etti. Şengöz`e sevgi gösterisinde bulunan Erdoğan`a İzmit`te geleneksel hale getirdikleri çiğköfte partisini anlattılar. Organizasyonu beğenen Erdoğan gençleri kutladı. Bu arada İzmit Belediye Meclis Üyesi olan Ali Yılmaz, Başbakanı “Çiğköfte” partisine davet ettiler. Davete sıcak bakan Başbakan`ın bu talebi partili gençleri çok mutlu etti.


Ak Partili Gençler Başbakanın çıkışını beklediler.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817