BAŞİSKELE KADIN KOLLARI KAMPANYA TANITIMINDA
 Çanakkale Zaferi'nin 101. Yıl dönümü nedeniyle Hanımların Duygularını kaleme alacağı , Makaleler veya birkaç cümlelik sözlerle hislerini aktardığı yazılarını 6 Mart Tarihine kadar, [email protected] adesine yollayabilicekler.

  “Selam Olsun Çanakkale'ye” başlığı ile yola çıkan Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları, kampanyayı 81 İl ve İl'lere bağlı tüm İlçe'lerde Kadın Kolları Yönetimleri aracılığıyla tüm Türkiye'ye duyuruyor. Kampanya sonunda seçilen yazılar kitap haline getirilecek ve dereceye giren yazıların sahipleri ödülle onure edilecek olup, kampanyaya katılım için Teşkilatçı olmak şartı konulmamıştır. Türkiye'nin her yerinden tüm Hanımefendiler isterlerse e-posta yoluyla kampanyaya katılabilecekler. 

Kampanyayı oldukça önemseyen Ak Parti Başiskele Kadın Kolları Başkanı Hacer Çakır kendisi ve tüm yönetimi olarak kampanyayı duyurmak için Başiskele'de yaşayan Hanımları ziyaret ederek bilgi veriyor. “Çıkacak olan kitapta neden Başiskele'de yaşayan değerli hanımefendilerin yazıları yer almasın, hatta 1. neden bizim İlçemizden çıkmasın” şeklinde konuşan Hacer Çakır bu kampanyanın kendilerini oldukça motive ettiğini belirtti.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817