BAŞİSKELE VE KARTEPE YOLLARI YENİLENİYOR
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe ve Başiskele’deki cadde ve sokaklarda yenileme çalışması yapıyor. Çalışma kapsamında Başiskele Okul Caddesi, Latife Hanım Caddesi ve Uluönder Caddesi ile Kartepe genelinde sıcak asfalt, asfalt yama ve parke çalışmalarıyla yollar yenileniyor.   

 

KULLANILACAK MALZEME

Çalışmalarda 8 bin 100 metre küp yarma kazı yapılırken, bin 500 metreküp beton yol uygulaması gerçekleştiriliyor. Proje kapsamında 2 bin 800 metreküp taş duvar imalatı da yer alıyor. Yol çalışmalarında 3 bin 780 ton plentmiks temel, 2 bin 420 ton binder asfalt, 3 bin 20 ton aşınma asfalt kullanılıyor.

 

10 BİN TON ASFALT

Caddelere toplam 9 bin metrekare parke döşenirken 12 ton idare malı plentmiks, 10 bin ton da idare malı asfalt seriliyor. Çalışma kapsamında Damlar Mahallesi’nde üst yapı çalışmaları yapılıyor. Beyoğlu Caddesi’nde ise asfalt yama işi sürüyor, Okul Caddesi ve Latife Hanım Caddesi’ne aşınma asfaltı seriliyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BIROL USTUN 9 yıl önce

16 yildir en islek bir mahallenin yolunu aslvaltlamayan basiskeleye belediyesine kolay gele o

banner2817