Başkan Alemdar Gümüşhanelilerle buluştu
 Başkan Alemdar

Gümüşhanelilerle buluştu

 

İzmit Gümüşhaneliler Dernek Başkanı Köksal Kara ve yönetim kurulu üyeleri, Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar’a derneklere yönelik katkıları nedeniyle teşekkürlerini iletti

 

Köksal Kara’dan Alemdar’a teşekkür

Sosyal ve kültürel belediyecilik anlayışını her zaman ön planda tutan Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar bu kez İzmit Gümüşhaneliler Dernek Başkanı Köksal Kara ve yönetim kurulu üyeleri ile buluştu. Çenesuyu’nda bulunan Kaşık Tesisleri’nde Başkan Alemdar ile bir araya gelen Gümüşhaneliler yönetimi adına konuşan dernek başkanı Köksal Kara, derneklere yönelik yaptığı katkılar nedeniyle Başkan Alemdar’a teşekkür ederek yolunun açık olması temennisinde bulundu.

 

‘Projeleri her zaman destekledim’

Derneklere bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her zaman kapısının açık olduğunu belirten Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar ise “Dönemim boyunca derneklerle hep uyumlu bir şekilde çalıştık ve kendilerine ait yerlerin olması projelerini her zaman destekledim.” dedi. 2014 yılı Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde yeniden aday olmayı düşündüğünü söyleyen Başkan Alemdar, görevi süresince sosyal ve kültürel belediyeciliği daima ön planda tuttuğunu söyledi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817