Başkan Aygün: "15 Temmuz Dönüm Noktamızdır"


 

Hain Planları Yerle Yeksan Ettik

Başkan Aygün; 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: “Demokrasimize, milli birlik ve beraberliğimize kastederek, ülkemizi işgal etmek isteyen hainlerin kanlı darbe planlarını sahneye koyduğu 15 Temmuz 2016’nın üzerinden altı yıl geçti. Şehitlerimizin kanıyla yoğrulmuş cennet vatanımıza ve aziz milletimize karşı yapılan tarihin en büyük ihanetlerinden biri olan 15 Temmuz hain darbe kalkışmasını, hamdolsun milletimizin demokrasimize ve bağımsızlığımıza olan bağlılığı sayesinde bertaraf ettik. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı ile birlikte o gece alanlara inen milyonlarca insanımız kurgulanan tüm oyunları bozarak, hainlerin darbe planını yerle yeksan etti”

15 Temmuz Dönüm Noktamızdır

“Hain terör örgütü FETÖ’nün o gece yaptığı saldırılara karşı hiç düşünmeden canını ortaya koyan kahramanlarımız sayesinde 15 Temmuz 2016 şanlı tarihimizin dönüm noktaları arasındaki yerini aldı. Aziz milletimiz bir daha ihanet yaşamasın diye canlarını feda eden şehitlerimizin kahramanlığı, gazilerimizin cesareti, söz konusu vatan olunca gerisinin teferruat olduğunu 15 Temmuz’da bir kez daha tüm dünyaya gösterdi. Vatanımızı savunurken yaşamını yitiren tüm Şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet, kahraman gazilerimize ise şifalar diliyorum. Bu vesileyle tüm halkımızı 15 Temmuz Cuma akşamı saat 21:00’de Derince Kent Meydanı’mızda düzenleyeceğimiz Kur’an-ı Kerim tilaveti ve demokrasi nöbetine davet ediyorum”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817